@Sex&Orgasm to rzeczywiście ciachoJeśli facet dostaje taką propozycję to znaczy, że wygląda jak model![]()

@Sex&Orgasm to rzeczywiście ciachoJeśli facet dostaje taką propozycję to znaczy, że wygląda jak model![]()
Poprzez słowa o tym, że wszystko nam idzie dobrze, miałam na myśli właśnie ten konkretny kierunek seksualny. @MoonikaWaw zrozumiała![]()
To trzeba umieć wyczuć i się zorientować, nie ma prostych zasad opisujących kiedy jest ten moment.Takie pytanie nadal może podpaść pod molestowanie seksualne, jeśli dziewczyna poczuje się urażona![]()
Jakoś łatwiej kochać tych co nie są tak bardzo głąbamiFaceci to jednak prosty mechanizm ON/OFF.
I jak tu kochać tych głąbów![]()
Nie przesadzaj.@Sex&Orgasm to rzeczywiście ciacho![]()
Faceci to jednak prosty mechanizm ON/OFF.
I jak tu kochać tych głąbów![]()
Ja przepraszam bardzo ale czy ten temat nie zszedł trochę z wątku?Jakoś łatwiej kochać tych co nie są tak bardzo głąbami![]()
Koło modela to ja nie stałemJeśli facet dostaje taką propozycję to znaczy, że wygląda jak model
Takie pytanie nadal może podpaść pod molestowanie seksualne, jeśli dziewczyna poczuje się urażona![]()
Na coś się przydajemy chyba?![]()
Ja przepraszam bardzo ale czy ten temat nie zszedł trochę z wątku?
I mimo, że jest to na swój sposób urocze i naprawdę pewnie każdy facet co jest w związku docenia, że go ta jego baba przygarnęła i daje z nim radę... To ej xD Na coś się przydajemy chyba?![]()
No ja muszę zawsze dostawać bardzo łopatologiczny, prosty i jednoznaczny komunikat werbalny, żebym zrozumiał i wiedział - no ale cóż, autyści tak mają.Na tym polega sztuka flirtu, że badasz, czy możesz iść krok dalej, czy nie.
To w żartach byłoA co jest w tym uroczego? W związku obie strony powinny się wzajemnie sobą cieszyć i pragnąć siebie nawzajem a nie cieszyć się, że Cię baba do tej pory z domu nie pogoniła. Trzymaj gardę![]()
Ja przepraszam bardzo ale czy ten temat nie zszedł trochę z wątku?![]()
To ciekawa historia...to że odmówiła jasna sprawa...ale jakiś dalszy ciąg musiał być...bo że po kościach się rozeszło to nie uwierzęNa początku do głowy mi od razu przyszedł @maxis i jego historia o tym jak zaproponował koleżance z pracy kasę za seks i o dziwo nie chciała.
Ja jestem z epoki przed-memowej...mógłbyś wytłumaczyć
O to mój głos w dyskusji, chociaż dalej nie jestem przekonany co jest, a co nie jest "niemoralną propozycją"Post autorki odczytałam jako propozycję stricte seksualną od kogoś kto nie jest w naszym obszarze zainteresowań albo po prostu od kogoś, od kogo się tego nie spodziewamy. Na początku do głowy mi od razu przyszedł @maxis i jego historia o tym jak zaproponował koleżance z pracy kasę za seks i o dziwo nie chciała.
Bo jeśli już z kimś jesteśmy bliżej, dobrze nam to idzie wszystko to w propozycji seksu nie widzę nic niemoralnego![]()
Chodzi o to, że przystojny może dużo więcej niż brzydki. Jakby gość był wystarczająco przystojny, to laska pozwoli na masę rzeczy. A z brzydkim to zwykle nawet się nie przywita.Ja jestem z epoki przed-memowej...mógłbyś wytłumaczyć?
OK,dzięki...dziwiło Mnie tylko dlaczego na tym obrazku dwie różne dziewczyny sąChodzi o to, że przystojny może dużo więcej niż brzydki. Jakby gość był wystarczająco przystojny, to laska pozwoli na masę rzeczy. A z brzydkim to zwykle nawet się nie przywita.
To nie jest jakieś odkrycie życia.Chodzi o to, że przystojny może dużo więcej niż brzydki. Jakby gość był wystarczająco przystojny, to laska pozwoli na masę rzeczy. A z brzydkim to zwykle nawet się nie przywita.
Z tą różnicą, że jak laska coś zrobi, to facet to oleje. A jakby facet coś zrobił nie tak, powiedział, dotknął, to może wylądować w sądzie xDTo nie jest jakieś odkrycie życia.
Działa to w dwie strony, facet też na więcej pozwoli atrakcyjnej lasce niż brzydkiej.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
H | Niemoralne Propozycje | Opowiadania erotyczne | 0 | |
P | Propozycje słów do opowiadania | Poza tematem | 7 | |
S | Wymienię się partnerkami badania aktualne poważne propozycje priv | Ogłoszenia | 1 | |
U | Reakcja na propozycje (DO KOBIET) | Seks | 2 | |
![]() |
Propozycje historyjek | Ogłoszenia | 3 |