• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nie spodziewam się zainteresowania tym tematem🤔

Kobieta

Aneta cuckold

Biegły Uwodziciel
Najdziwniejszym fetyszm z którym miałam osobiście do czynienia jest fascynacja "suknią panny młodej" jak i ogólnie tematyką związana ze ślubem i weselem.
Człowieka tego podniecała suknia ślubna, welon, biała bielizna oczywiście w otoczce dopasowanej muzyki. Odgrywałam pannę młodą /być może jego żonę której z tego co wiem nie ma.
Człowiek bardzo bogaty - każde spotkanie nowa suknia szyta na miarę. Jednak z pewnymi modyfikacjami czyli bardziej wyeksponowane piersi itp, każda jest inna.
Człowiek ten lubi oglądać mnie też w bialej bieliźnie czasami bez biustonosza🤭🤭🤭
Czy ktoś spotkał się z takim fetyszem czy też jest to jedyny wyizolowany przypadek🤔

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Zazwyczaj, nic.
W wielu regionach Europy nadal uwaza sie, ze damy nie noszą majtek, bo te od lat były prawem przypisane tylko prostytutkom.