Mozecie mi napisac czy wprowadzenie czlonka do pochwy dziewicy moze byc az tak trudne? Ostatnio z dziewczyna probowalismy odbyc nasz pierwszy raz. Niestety mimo wielu wysilkow nie moglem wprowadzic czlonka do jej pochwy. Troche bylismy spieci (wiadomo pierwszy raz) ale pomagalismy sobie rekoma piescic sie. Wydawalo mi sie, ze dziewczyna jest juz dostatecznie rozluzniona (po jej reakcjach to przypuszczam), ale nie dalo rady. Probowalismy pare razy, pozycja byla odpowiednia i nic
Zauwazylem tez dziwna rzecz, przez ten czas nie moglem utrzymac pelnego wzwodu. Momentami troche opadal i potrzebna byla interwencja jej reki. Wczesniej podczas wlasnej masturbacji nie mialem jakos z tym problemu. Wydaje mi sie, ze bylem dosyc podniecony.
Czy na fakt, ze nie moglem wejsc w nia moze byc to ze ona jest dosyc niska? (czyli wszystko ma mniejsze

)
Nie wiem czy mam sie zaczac martwic, ze to ja dalem plame (niemogac doprowadzic do pelnego wzwodu)?
Tak, bywa to bardzo trudne. Dlatego ja nawet nie bralem sie nigdy za dziewice (nie zebym mial zbyt wiele okazji xD). Bylo mi bardzo trudno wejsc i to bolesnie...! w cipe pierwszej mojej samicy, poniewaz
- nie wspolpracowala, byla spieta i zwieracze cipowe jak Scylla i Charybda przyslowiowe
- mam bardzo duzo w obwodzie i ogolnie spory rozmiar prącia, więc naturalna blokada w w/w
- stres rowniez i moj, i jej
- opadanie wzwodu to u mnie np absolutna norma, nie z przyczyny impotencji - czasami z kims na spontanie bywam tak podniecony, ze erekcja nie moze mi zejsc kwadransami xD
jednak wiele rzeczy rozprasza mnie (zmiana pozycji tez!!) - rakie ADHD mam jakby - poza tym stresuje sie, jak wypadam, ze to nie jest taka tam pierdolka jak loda koledze w krzakach przed pierwsza komunia swieta, tylko jednak akt rozrodczy przynajmniej teoretycznie)... etc etc etc.
Proponuje dobrze nawilizyc penisa seksem oralnym, moze z dodatiem jakiegos plynu nawilzajacego do zabawy, niekoniecznie Durex i lepiej zebys nie mial sam członka wysmarowanego tym szajsem, bo moze sie wyslizgiwac z piczy i tracic twardosc jak szalony jednoczesnie
no, nie wszyscy mamy tak latwo xD
EDIT: o, cytuje post sprzed 18 lat, fajnie xD
Aha, oczywiscie warto dla nalo=lepszych efektow odstawic na jakis tydzien masturbacje, uzywki, spac w miare...