• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Nie mogę ściągnąć napletka z żołędzia

Status
Zamknięty.

Faldor

Cichy Podglądacz
hmmm tak se toto czytam i az mnie kusi zeby sie zapytac, bylem na tamtej stronce co podaliscie, i szczerze mowiac ogladajac te zdjecia to nie stwierdzam ze jest u mnie tak zle i napewno mi skora zchodzi z zoledzia, moj problem jest natomiast taki, jak naciagam skorkew stanie spoczynku to wszystko ladnie pieknie schodzi mi mniej wiecej do polowy czlonka, i z gornej czesci jest taka ciensza warstwa na ktorej idzie zobaczyc nie wiem... ze to nazwe "zyly" ;p i tu mnie dziwi bo ona zdaje sie byc polaczona z ta skorka ktora przykrywa mi zoladz, jak z powrotem powoli nasuwam ta skorke to ona razem z grubsza nachodzi na zoledzia i ja przykrywa - dobrze czy zle? ;d

i jeszcze takie pytanie - u dolnej czesci czlonka zdaje sie ze mam taki kawalek skorki ale tylko drobniusi kawalek ktory laczy zoledzia z ochronka czlonka (brak innych synonimow ;d) czy to tak ma byc? - jakos zawse mnie to zastanawialo - dodam ze niedlugo bede mial 16 lat ;p

Edeq

Podrywacz
Faldor napisał:
jak naciagam skorkew stanie spoczynku to wszystko ladnie pieknie schodzi mi mniej wiecej do polowy czlonka, i z gornej czesci jest taka ciensza warstwa na ktorej idzie zobaczyc nie wiem... ze to nazwe "zyly" ;p i tu mnie dziwi bo ona zdaje sie byc polaczona z ta skorka ktora przykrywa mi zoladz, jak z powrotem powoli nasuwam ta skorke to ona razem z grubsza nachodzi na zoledzia i ja przykrywa - dobrze czy zle? ;d
No raczej tak, bo ja też tak mam :D

Faldor napisał:
u dolnej czesci czlonka zdaje sie ze mam taki kawalek skorki ale tylko drobniusi kawalek ktory laczy zoledzia z ochronka czlonka
Taka żyłka jakby... Też tak mam.

Krótko mówiąc: nie martw się! Wszystko jest OK. No chyba, że ja też mam coś "zepsute" z członkiem, ale w każdym razie seks uprawiam regularnie i wszystko "działa sprawnie" ;)

Faldor

Cichy Podglądacz
w sumie to zapytalem tak z ciekawosci, lepiej sie zapytac niz potem zalowac co nie :p ale dzieki za odpowiedzi bo mnie to zdeka zaintrygowalo ;d

groszek-14

Cichy Podglądacz
No ja mam podobny problem.... tylko ze ja potrafie i moge sobie sciagnac na dol napletek.... ake czemu on sam nie schodzi?? mam 14 lat pomocy

(aha potrafie zdjac ten napletek tylko przed pelnym wzwodem potem boli i szczypie :( :( :( ) POMOCYYYYYYY

sii

Biegły Uwodziciel
ludzie zgloscie sie na prosty zabieg a pomoze wam - im wczesniej tym lepiej ! jezeli cos jest nie tak to po co szukac dziury w calym nie lepiej sie poradzic fachowej pomocy ?

Anhell

Cichy Podglądacz
Nie matrw się, to nie musi być stulejka. Weź krem jakiś mocno nawilżający i w stanie spoczynku nasmaruj małego. I delikatnie sćągaj skórke i smaruje... na pewno się uda.

WormeK

Cichy Podglądacz
Heh też się tym zainteresowałem, i jakoś samo zeszło, najpierw nie chciało zleść do grzyba,a potem się udało,jesli o to chodzi. A tak przy okazji, to zwinięte ma wystawać na wewnątrz czy na zewnątrz?czy też jest to obojętne?(zwinięta skóra)

Status
Zamknięty.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry