fraszka napisał:(...)jak to jest ze takie sprawy jak niezsuwajacy sie napletek odkrywa sie tak późno co? nie myjecie sie czy jak?
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:fraszka napisał:a wiecie co mnie zastanawia? jak to jest ze takie sprawy jak niezsuwajacy sie napletek odkrywa sie tak późno co? nie myjecie sie czy jak?
wojo napisał:Witajcie, mam nadzieje ze mi pomozecie, poniewaz nie mam z kim na ten temat porozmawiac...
Heh mam problem polegajacy na tym, ze nie moge zdjac skury za czlonek, skura jest jakby zrosnieta z czlonkiem przy samej krawedzi, gdy prubuje delikatnie na sile to mnie strasznie boli, prosze pomozcie mi...
Dokad mam to odciagac bo nie wiem nie interesowalme sie tym !!!!!!!Inżynier napisał:No i obaj macie stulejkę. Próbójcie, aż zerwiecie.
Inżynier napisał:No i obaj macie stulejkę. Próbójcie, aż zerwiecie.
Inżynier napisał:Aż zerwiecie do końca, czyli: do momentu, w którym będzie widać wyraźną różnicę pomiędzy kapeluszem, a trzonkiem grzyba(to się stanie w jednej chwili - przynajmiej u mnie). Uwaga - strasznie boli i trzeba zcierpieć i nie szczędzić siły.
To dobrze. Jak ci stanie, to skórka się zsunie i odsłoni żołądź. Jak jest w "stanie spoczynku" to skórka zasłania żołądź. Podczas seksu skórka ta raz się zsuwa, z żołędzia, raz go przykrywa - to właśnie te zsuwanie i przykrywanie daje dużo przyjemnościForza napisał:jak go odslonie jakos dziwnie sie zachowuje i po chwili wraca na swoje miejsce czyli zaslaniajac czlonek??!! to dobrze czy zle