Ja dzisiaj sobie wymyśliłem taki plan że biorę pokój w hotelu i urządzam solowy maraton do upadłego ![Smiling face with horns :smiling_imp: 😈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f608.png)
![Smiling face with horns :smiling_imp: 😈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f608.png)
Super fantazja.Wyobrażę sobie dziś przy rozpieszczaniu się, że nagrywam to, jak się pieszczę, gdzieś np przy autostradzie koło lasu, aż nagle zauważa mnie jakiś facet, podchodzi do mnie, i bez pytania, z gorącym uśmiechem, wkłada mi rękę w majtki i zabawia się moją rozgrzaną cipką, aż dochodzę przed kamerąA potem czytam, jakie komentarze dostałam od napalonych tygrysków przed ekranami, i gdy czytam, że najchętniej by mnie mocno zruchali, aż bym piszczała, że by mi chętnie załadowali kutasa do buźki, i że jestem małą, napaloną kurewką, która lubi dawać, to zrobiłabym im pokaz jeszcze raz, i tym razem dałabym temu facetowi dupci na masce jego auta, a on by mi zaspermił dupkę, i zaprosił na więcej
![]()
Z Tobą to bym się normalnie chajtnął...Wyobrażę sobie, jak umawiam się z trzema kolegami po lekcjach na seksowne chwile w jednej z pustych sal lekcyjnychWchodzimy do sali, siadam na ławce z nóżkami szeroko, spod króciutkiej spódniczki widać mi mokre majtki, podnoszę bluzkę i widać stanik bez miseczek, obcisły, widać mi w nim napalone sutki. Jeden z nich podchodzi do mnie i mnie rozkosznie maca, potem podnosi mi stanik, wypinam cycki, liże mnie po nich i wsadza mi rękę w majteczki
Rozpinam mu spodnie i trzepię mu, po chwili każe mi mu zrobić dobrze ustami. Robię mu loda, on zabawia się mną, oni patrzą i walą pały. Gdy dochodzi, ciągnie mnie mocno za włosy, pluje mi na twarz i dopycha całego w gardło. Spuszcza się w mojej buźce, połykam. Po chwili każe mi się wypiąć na ławce mocno. Robię to, i jebie mnie najpierw w szparkę, a potem w dupę. Potem zamiana z drugim, robi to samo, a potem trzeci
![]()
Zgadzam się z kolegą
a ja nie, ja bym tylko rżnął jak dziwkęZgadzam się z kolegą![]()
Cudowny scenariusz. Chyba zainspirowałaś mnie.Jak tańczę na rurze, machając dupcią, wypinając się mocno, i macając wszędzie, ubrana w czerwone szpilki, czarne kabaretki, czerwoną siateczkę na biust i czarną spódniczkę mini, co odsłania połowę tyłeczka, a oni trzepią w fotelach, mówiąc do mnie gorąco, że jestem niegrzeczną dziwką i potem daję im się we mnie zaspokajać, każdy jednocześnie pieprzy mnie w inną dziurkę, a potem dwie zmiany, żebym czuła się jak szmata do ruchania, cała będę w spermie, i na koniec uklęknę przed każdym i wyssę z każdego kutasa resztki śmietanki![]()
Odezwij się na priv :*Przy szybkim pocieraniu cipeczki i smyranku cycków będę marzyła o tym, jak występuję w programie w telewizji, gdzie chętne, napalone i spragnione kutasa kobiety ogłaszają się do gorących zabaw, i pokazują, co mają, po czym masują się i pieszczą po swoich cipkach, cyckach i dupciach, i jak mówię w tym programie, że uwielbiam być darmową szmatą dla gorących tygrysków, że kocham kutasy, i marzę o tym, żeby go mieć w każdej dziurce, i daję się najpierw pomacać kamerzyście, potem on mnie palcuje i pociera moje sutki, a na koniec klękam przed nim i długo go rozpieszczam ustami, spuszcza się na moją buźkę i włosy, a potem rucha mnie najpierw w szparkę, a potem w dupę![]()
Opisałaś co lubisz mieć zrobione rozkoszna jesteśJa do pierwszego orgazmu wyobrażę sobie jedną dziewczynę, którą często wyświetla mi na fb, jak jej liżę jej apetyczne cyce, a potem rucham ją sztucznym kutasem w szparkę i w dupcięDo drugiego orgazmu wyobrażę sobie, jak daję się ruchać kolegom w szkole w szatni
A do trzeciego orgazmu wyobrażę sobie , jak pewien facet pluje mi na buźkę, chwyta mnie mocno za włosy i każe mu ciągnąć pałę na kolanach
![]()
Mogę wskoczyć w strój miskaMoja fantazja, to masturbują się robiąc live na kamerkach a inni mi pisza co by mi zrobili.
Kolejna to , razem z koleżanką nagrywamy filmik jak się nawzajem lizemy i wchodzi facet przebrany w strój miska ze sztucznym fiutem i po kolei każda z nas na niego wskakuje i mocno go ujeżdża, a potem on nas od tyłu zapina.
Trzecia to sex z nieznajomym przystojniakiem na swinger party, gdzie robi ze mną co chcę w ciemnym rogu pokoju a ja wtedy krzyczę itd
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Nasze wartościowe obrazki | Poza tematem | 0 | |
![]() |
Nasze śmieszne powiedzonka :) | Poza tematem | 0 | |
![]() |
nasze kochane kobiety | Seks fotki i filmy | 5 | |
![]() |
Nasze testy piosenek | Poza tematem | 2 | |
F | Nasze profile na Datezone | Ogłoszenia | 46 |