• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nasze erotyczne sny :)

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Ja miałem niesamowicie sugestywny sen. To było nas ranem w weekend. Śniło mi się że kobieta (nie wiem jaka, tego nie widziałem we śnie. Był bez wizji😊) pieści mnie ustami. Ale to było takie mocne. Po prostu to czułem na penisie. Czułem dotyk miękkich ust, wędrówkę języka po żołędzi, wilgoć i ciepło tychże ust. Czułem że już prawie dochodzę. Obudziłem się, zrywając nagle. Żona mi tego nie zrobiła. Tak twierdzi. Oczywiście penis stał. Więc do dziś się zastanawiam, jak to możliwe, że mózg potrafi odtworzyć bożdzce dotykowe umieszczając je tam, skąd pochodzą.

Kobieta

Sbrunetkax

Cichy Podglądacz
U mnie ostatnio w życiu tyle się dzieje, że nie mam nawet czasu pomyśleć o własnej przyjemności, moje ciało samo mi o tym dziś przypomniało😍.
Śniło mi się, że uprawiam seks, ale ten sen nie był "osobowy ", zbliżenie było na nabrzmiałego penisa we mnie, dosłownie czułam jakby to było realne, jak mnie mocno i namiętnie posuwał, jak mi było dobrze... Dotykałam się przez sen, obudziłam się mokra i w pół spiąc - zaczęłam masturbować, nie było żadnych innych myśli tylko na wpół przytomna ja i moja spragniona cipka.
Było cudownie, skończyło się squirtem 🩷 szkoda tylko, że zalałam łóżko, musiałam zmienić pościel i się rozbudzić z tego wszystkiego 😄
Ewidentnie brakuje mi seksu i samozaspokojenia 😈

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Robiłam loda na kolanach jednocześnie ocierając się o nogawkę spodni 😆 a potem już robiłam sobie jawnie ręką (nie miałam na dole żadnych ubrań). Trochę się wkurzyłam bo wystrzelił mi na buty, ale zaraz mi przeszło, bo dojszłam przez sen. A w roli jego w tym śnie wystąpił mój własny, stary mąż - nie mogę się do tej pory otrząsnąć 😆

Mężczyzna

EdmundDantes

Podrywacz
Robiłam loda na kolanach jednocześnie ocierając się o nogawkę spodni 😆 a potem już robiłam sobie jawnie ręką (nie miałam na dole żadnych ubrań). Trochę się wkurzyłam bo wystrzelił mi na buty, ale zaraz mi przeszło, bo dojszłam przez sen. A w roli jego w tym śnie wystąpił mój własny, stary mąż - nie mogę się do tej pory otrząsnąć 😆
Eh myślałem że tam Dantes zagrał😭💔

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Nawet we śnie Ciebie wkurza 😄

Kobieta

missprostitute

Seks Praktykant
Śnił mi się dziś kolega ze studiów, z którym nigdy się nie przespałam, a z którym miałam trochę zbliżeń - jakieś całowanie na imprezach, ocieranie się o siebie w tańcu, delikatne obmacywanki itp. Nie myślałam o nim od bardzo dawna, nie mam go w znajomych na social mediach, po prostu mózg postanowił spontanicznie mi przypomnieć, że w moim życiu istniała kiedyś taka relacja 😆 Żadna eks miłość, ot zwykły znajomy.

Był to sen z kategorii tych mega realistycznych, które śni się nad ranem - spotkaliśmy się przypadkiem w rodzinnym mieście, wyglądał jak on, ale idealnie postarzały o te 10-15 lat. Jak na żywo (o czym zupełnie zapomniałam) zagarniał mi romantycznie włosy za ucho w parku, aż tu nagle znaleźliśmy się w moim studenckim mieszkaniu, w którym odhaczyliśmy poza łóżkiem, wszystkie parapety, balkon i prysznic. 🥵

Mega uruchamiający mnie sen. Tymczasem przechodzę do wątku „Kto się teraz masturbuje”. 😇

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Mi jakiś czas temu zdażył się niesamowity sen. Ze jakaś kobieta mnie pieści. Czułem jej usta na penisie. Ale to było tak realistyczne. Tak prawdziwe. Czułem po prostu że to nie sen, po prostu czułem że rzeczywiście ktoś go pieści. Odczucia wilgoci jej ust, szorstkiego języka błądzącego po żołędzi. Ciepło oddechu na niej. Dłoń trzymającą trzon w pionie. Obudxiłem się, zerwałem spanikowany. A tu nic. Żona obok siedziała na łóżku nad telefonem. Pytam się, czy ona coś mi robiła. Odpowiedziała że nie. Wierzę jej. I do dziś zastanawiam się nad fenomenem zmysłów. Czy mózg potrafi odtworzyć fizyczny dotyk tak realistycznie, że myśli się, że to się dzieje naprawdę.