• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nasze erotyczne sny :)

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Przemyślałam i wracam z ripostą. Ty tylko udajesz zręcznego polityka ds.wielkości penisów (tzn. przeinaczasz lub interpretujesz każdą wypowiedź, tak aby pasowała do Twoich poglądów), a tymczasem jesteś typowym przypadkiem niezaleczonego Kompleksu Edypa. Udajesz krasomówcę, żeby przykryć nierozwiązany konflikt z ojcem. W dzieciństwie rywalizowałeś z ojcem o uwagę matki i cierpiałeś z powodu zazdrości o jego siłę (symbolizowaną przez jego męskiego, dorosłego i dużego penisa). Gdyby wszystko poszło jak należy, to ta klasyczna sytuacja powinna doprowadzić Cię do identyfikacji z ojcem. Tymczasem u Ciebie konfliktu nie udało się rozwiązać, czego objawem są problemy w relacjach z kobietami (o czym sam wielokrotnie pisałeś na forum), ponadto być może uzależnienie od matki, a nawet patologiczna rywalizacja z mężczyznami.
I to jest konkret 😂🤣🤣

Kobieta

D'Arc

Dominujący
A może nienawidzisz skrycie właścicieli średnich i białych fiutów, skoro odcięłaś im ich przyrodzenie( symbolika tego, że są po pierwsze odcięte, po drugie pod koldrą i po trzecie się nimi bawisz, a nie dogadzasz sobie) ?? Hmm? 😉
Kolejny koronny dowód, że przeinaczasz czytane przez siebie treści. Nigdzie nie było napisane, że "odcięłam im ich przyrodzenie" - to Twoja nadinterpretacja. W tym śnie trzymałam już odciętego, nie przeze mnie (w dodatku jak napisałam był bezkrwawy, nie było krwi, więc skąd przyszło Ci do głowy, że ja go odcięłam?).
To tylko potwierdza moją teorię o ciągnącym sie od dzieciństwa Twoim Kompleksie Edypa - to ty chcesz obcinać fiuty (duże) 😂

Mężczyzna

maxis

Erotoman
No wiadomo mi nie raz się śniło, że uprawiam seks z kobietą, nawet za czasów, kiedy mi to w głowie nie było, ale podświadomie potrzeba na to wygląda musiała już być.

Jeden z snów był taki, jak ja siedziałem i ona też siadała na mojego i podskakiwała na nim. Znowu kolejny to po prostu klasycznie na łóżku, jak ja wchodziłem w nią, a jeszcze inny sen był taki, jak kobietę grzeję od tyłu o ona na stole leży. We wszystkich w tych przypadkach była jedna wada, nie pamiętałem ich twarzy.

Mężczyzna

iLovePussy69

Podrywacz
Dzisiaj miałem sen, że podczas wizyty z żoną sklepie z odzieżą damską na początku łapałem się wzrokiem z ekspedientką ale gdy puściła mi oczko a żona była w przymierzalni. Poszedłem do żony i jej to powiedziałem to wciągnęła mnie do kabiny i zaczęła wyciągać kutasa i obciągać po czym zawołała ekspedientkę żeby dała inny rozmiar a gdy podszedłeś to żona otworzyła drzwi robiąc mi loda. Specjalnie aby ekspedientka zobaczyła i tak się stało. Żona pokazała palce weszła i we dwie mi o ciągnęły ale to ekspedientka dostała spermę do buzi i połknęła :)

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Kolejny koronny dowód, że przeinaczasz czytane przez siebie treści. Nigdzie nie było napisane, że "odcięłam im ich przyrodzenie" - to Twoja nadinterpretacja. W tym śnie trzymałam już odciętego, nie przeze mnie (w dodatku jak napisałam był bezkrwawy, nie było krwi, więc skąd przyszło Ci do głowy, że ja go odcięłam?).
To tylko potwierdza moją teorię o ciągnącym sie od dzieciństwa Twoim Kompleksie Edypa - to ty chcesz obcinać fiuty (duże) 😂
Hahaha....Joanno...Sama napisałaś " odciętego" 😅 No to kto go kur....na odciął?? Ja?? W twoim śnie??😆 Domyśl się, kto to mógł zrobić 😂😂

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Przemyślałam i wracam z ripostą. Ty tylko udajesz zręcznego polityka ds.wielkości penisów (tzn. przeinaczasz lub interpretujesz każdą wypowiedź, tak aby pasowała do Twoich poglądów), a tymczasem jesteś typowym przypadkiem niezaleczonego Kompleksu Edypa. Udajesz krasomówcę, żeby przykryć nierozwiązany konflikt z ojcem. W dzieciństwie rywalizowałeś z ojcem o uwagę matki i cierpiałeś z powodu zazdrości o jego siłę (symbolizowaną przez jego męskiego, dorosłego i dużego penisa). Gdyby wszystko poszło jak należy, to ta klasyczna sytuacja powinna doprowadzić Cię do identyfikacji z ojcem. Tymczasem u Ciebie konfliktu nie udało się rozwiązać, czego objawem są problemy w relacjach z kobietami (o czym sam wielokrotnie pisałeś na forum), ponadto być może uzależnienie od matki, a nawet patologiczna rywalizacja z mężczyznami.
Joanno...Widzę, że mocno dotknęło Cię jak zinterpretowałem twój sen, co daje mi do myślenia, że może coś w tym jest.
Nie wiem dlaczego diagnozujesz mnie tutaj jako człowieka. Ja nigdy nie pisałem tu tak ogólnie o tobie, kim jesteś, tylko komentowałem twoje posty. Musisz zdawać sobie sprawę, że wiarygodna psycholożka by tego nie zrobiła tylko na podstawie kilku wypowiedzi i to jeszcze internetowych.
A po drugie....
Nie wiem czy chciałaś mnie dotknąć tą diagnozą czy nie, ale jakiś czas temu zacząłem dopuszczać do siebie myśl, że nasza nieświadomość jest tak głębokim i ciemnym obszarem umysłu, że może w każdej ocenie i myśli innego człowieka o nas, może być ziarenko prawdy, ktorego sobie nie uświadamiamy. No i co z tego, jeśli tak by było?

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Dzisiaj miałem sen, że podczas wizyty z żoną sklepie z odzieżą damską na początku łapałem się wzrokiem z ekspedientką ale gdy puściła mi oczko a żona była w przymierzalni. Poszedłem do żony i jej to powiedziałem to wciągnęła mnie do kabiny i zaczęła wyciągać kutasa i obciągać po czym zawołała ekspedientkę żeby dała inny rozmiar a gdy podszedłeś to żona otworzyła drzwi robiąc mi loda. Specjalnie aby ekspedientka zobaczyła i tak się stało. Żona pokazała palce weszła i we dwie mi o ciągnęły ale to ekspedientka dostała spermę do buzi i połknęła :)
Czyli fantazja o trójkąciku się pojawią 😁😉

Kobieta

D'Arc

Dominujący
@Marcin 43 a weź przestań, jaka diagnoza, jakie dotknięcie? Przecież to całe forum to jest kabaret i fantasmagoria. To miejsce istnieje po to, żeby sobie "popisać" i ja też sobie popisuję tu czasem.