Do pojazdu!Czy my wróciliśmy do tematu czarnoskórych?
Czy to jakaś nowoczesna forma niewolnika?![]()
Krzywo sypiasz?Jedyną moją dobrą stroną jest to, że po prostu jestem kiepski w łóżku jakby to kogoś interesowało...
Może mocno poci się w nocy.Krzywo sypiasz?
Czarnowidztwo i czarny humor w twmacie czarnych pytongow to chyba naturalne cechy tego tematuTylko, że wątek o czarnych został założony prawie rok temu, a ten w tym tygodniu
Nie zakładaj od razu takiego czarnowidztwa...
Szczególnie, że przypomnę, że wątek o czarnych jest pełen czarnego humoru, absolutnie nie związanych z tematem wpisów, afer i wielu innych rzeczy, które stanowią chyba ponad połowę treści tam![]()
To jest bardzo bardzo mocna stronaBardzo dobrze obciągam.
Mały, ale wariat?Jestem niski i mam małego członka.
Mam to samo ale w drugą stronę plus podniecenie partnerki bardziej mnie podnieca niż moje.Za swoje mocne strony uważam:
- dobry skill w robieniu loda
- zwracam uwagę na to co partnerowi sprawia przyjemność
- dbam o komfort psychiczny partnera - chcę żeby czuł się swobodnie i bezpiecznie
- jestem otwarta na testowanie nowych rzeczy, a jeżeli pojawiają się jakieś wątpliwości u którejkolwiek ze stron, to staram się obgadać temat, żeby je rozwiać
- szanuję czyjeś granice
O właśnie, podniecenie partnerki jest mega bardziej kręcące niż mojeTo co jest dobre dla jednego może się nie sprawdzać dla drugiego, ale lubię w sobie to, że po pierwsze uwielbiam dawać i sprawiać przyjemność. Nic mnie mocniej nie nakręca niż jak widzę, że jemu jest dobrze.
Jestem otwarta na eksperymenty, spełnianie wszelkich fantazji, mam tylko kilka granic, które na szczęście są też granicami partnera więc wychodzi na to, że możemy wszystko co chcemy.
Z wiekiem moje libido wystrzeliło w kosmos i najchętniej uprawiałabym seks aż padnę z wycieńczenia. Wcześniej pisałam, że aż partner padnie, ale życie wiele weryfikuje i to ja jednak szybciej odklepuję bo kolejnego orgazmu nie zniosę, ale tu przychodzi z pomocą anal
Mam spore doświadczenie i wiem, że umiem wprowadzić faceta w pewne tematy tak jak trzeba i jestem przy tym cierpliwa.
Aby nauczyć się głębokiego gardła zaczynałam od trenowania w domu, a wszystko aby sprawić większą radość partnerowi, w końcu sama znalazłam w tym coś co mnie nakręca.
Lubię też podkręcać temperaturę kiedy jesteśmy daleko.
Pics or it didn't happenBardzo dobrze obciągam.
Wariat afirmujący siebie.Mały, ale wariat?![]()
W świecie realnym wychodzimy na ulicę i słyszymy rosyjski i ukraiński.W świecie realnym
A jednak jesteśmy użytkownikami tego forum w fikcji
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Nasze dobre i złe strony w zwiazku. | Związki | 3 | |
![]() |
Nasze kompleksy | Seks | 13 | |
![]() |
Nasze wartościowe obrazki | Poza tematem | 0 | |
![]() |
Nasze śmieszne powiedzonka :) | Poza tematem | 0 | |
![]() |