• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Nasze dobre strony w seksie.

Mężczyzna

iLovePussy69

Podrywacz
Uważam, że mam ogromnego skilla w minetce
Liczę się ze zdaniem partnerki - jeżeli czegoś nie chce to nie naciskam i przegaduje to, oczywiście po seksie
Nigdy seks nie wygląda tak samo, nie lubię monotonni
No i moj gruby 17 centymetrowiec robi robotę 💪

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
Tylko, że wątek o czarnych został założony prawie rok temu, a ten w tym tygodniu 😛
Nie zakładaj od razu takiego czarnowidztwa...
Szczególnie, że przypomnę, że wątek o czarnych jest pełen czarnego humoru, absolutnie nie związanych z tematem wpisów, afer i wielu innych rzeczy, które stanowią chyba ponad połowę treści tam 😂😂😂
Czarnowidztwo i czarny humor w twmacie czarnych pytongow to chyba naturalne cechy tego tematu 🤣🤣🤣🤣

Mężczyzna

PerwersPiss

Cichy Podglądacz
Za swoje mocne strony uważam:
  • dobry skill w robieniu loda
  • zwracam uwagę na to co partnerowi sprawia przyjemność
  • dbam o komfort psychiczny partnera - chcę żeby czuł się swobodnie i bezpiecznie
  • jestem otwarta na testowanie nowych rzeczy, a jeżeli pojawiają się jakieś wątpliwości u którejkolwiek ze stron, to staram się obgadać temat, żeby je rozwiać
  • szanuję czyjeś granice
Mam to samo ale w drugą stronę plus podniecenie partnerki bardziej mnie podnieca niż moje.
To co jest dobre dla jednego może się nie sprawdzać dla drugiego, ale lubię w sobie to, że po pierwsze uwielbiam dawać i sprawiać przyjemność. Nic mnie mocniej nie nakręca niż jak widzę, że jemu jest dobrze.
Jestem otwarta na eksperymenty, spełnianie wszelkich fantazji, mam tylko kilka granic, które na szczęście są też granicami partnera więc wychodzi na to, że możemy wszystko co chcemy.
Z wiekiem moje libido wystrzeliło w kosmos i najchętniej uprawiałabym seks aż padnę z wycieńczenia. Wcześniej pisałam, że aż partner padnie, ale życie wiele weryfikuje i to ja jednak szybciej odklepuję bo kolejnego orgazmu nie zniosę, ale tu przychodzi z pomocą anal ;)
Mam spore doświadczenie i wiem, że umiem wprowadzić faceta w pewne tematy tak jak trzeba i jestem przy tym cierpliwa.
Aby nauczyć się głębokiego gardła zaczynałam od trenowania w domu, a wszystko aby sprawić większą radość partnerowi, w końcu sama znalazłam w tym coś co mnie nakręca.
Lubię też podkręcać temperaturę kiedy jesteśmy daleko.
O właśnie, podniecenie partnerki jest mega bardziej kręcące niż moje