• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Nasza druga twarz - czy maski mogą być fetyszem?

A

Anika

Guest
Ponoć wszyscy na co dzień nosimy maski, próbując ukryć za nimi nasze prawdziwe uczucia i myśli ;-) Maski mogą też podkręcać atmosferę w sypialni, jeśli dołączy się do niej odpowiedni scenariusz. Rynek oferuje przeróżne: od koronkowych, po lateksowe, skórzane, metalowe i inne.

Czy maska jako fetysz ma swoje miejsce w życiu erotycznym?
Co wy na to? :)

Ostatnia edycja:
A

Anika

Guest
No chyba właśnie odwrotnie, to ty lubisz to co ja :p

To jakie maski preferujesz? Lateksowe, kominiarki, a może słoniki?

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Maski jako akcesoria erotyczne nie podobają mi się. Wyglądają kiczowato, zwłaszcza lateksowe lub skórzane. I nie wygląda się w nich seksownie. A człowiek w masce gazowej wygląda wręcz odrażająco i antyseksualnie.
Czasami na balu maskowym kobieta wygląda seksownie w jakiejś gustownej masce, tylko że - no właśnie - musiałaby być maska typowa dla balu maskowego, jak np. na karnawale w Wenecji. Może być koronkowa lub metalowa, ważne żeby była ładna. A nie w maska typu BDSM ani fetyszystycznego.

kowalskimarcin1985

Cichy Podglądacz
Oczywiście że mogą dodawać pikanterii. Ta doza tajemnicy potrafi mocno podniecić. Tym bardziej gdy mamy do czynienia z kimś nieznajomym. A czy maska jest p/gazowa, lateksowa ma znaczenie bo ta osoba powinna czuć się w tym dobrze. Osobiście jestem jak najbardziej za maskami byle nie były używane codziennie.