• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Narkotyki

Mężczyzna

Penioryk

Seks Praktykant
Chyba Tobie...
No mi też po wciąganiu miałem problemy ze wzodem. Ochota może była albo postawić go ciężko było. A jak już się udało to chwila i opadał. Nie raz potrafiłem walic 8 godzin i częściej waliłem miękkiego kutasa niż twardego, ale też sprawiało mi to przyjemność

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Nie potrzebuję się stymulować narkotykami, wystarczy odpowiednia partnerka i też potrafi być świetnie.
Jedynym wyjątkiem gdy mam przemęczony organizm, a umysł bardzo chce seksu są wszelkiego rodzaju substancje zwiększające ilość tlenku azotu we krwi takie jak L-arginina czy cytrulina. Rzecz jasna oba nie są narkotykami, a pomagają i o niebo tańsze od viagry 😅

Mężczyzna

Nieobdarzony

Podrywacz
Bardzo lubię wielogodzinne sesje seksu po krysztale, lub emce. Totalnie inny poziom doznań i podniecenia.
Część. Jestem starym chlopakiem z prowincji;
-Co to jest emka?
Nie potrzebuję się stymulować narkotykami, wystarczy odpowiednia partnerka i też potrafi być świetnie.
Jedynym wyjątkiem gdy mam przemęczony organizm, a umysł bardzo chce seksu są wszelkiego rodzaju substancje zwiększające ilość tlenku azotu we krwi takie jak L-arginina czy cytrulina. Rzecz jasna oba nie są narkotykami, a pomagają i o niebo tańsze od viagry 😅

Mężczyzna

Nieobdarzony

Podrywacz
Ja się okresle tak: nie musze się niczym wspierać,bo zawsze znajdzie się jakiś uczynny mężczyzna,który wspaniałomyślnie i bezinteresownie zaspokoi moja żonę :)