Tak …ale to jest normalne …A mam takie pytanko,wam się też zmniejsza kita jak to weźmiecie?
Tak …ale to jest normalne …A mam takie pytanko,wam się też zmniejsza kita jak to weźmiecie?
Też tak mówiłem kiedyś i dałem się namówić,wrażenia nie do opisania,i z przyjemnością raz na jakiś czas, powtarzamy to .Nie brałam nigdy twardych narkotyków, świadomie. Nie jest mi to chyba potrzebne.
No w takiej sytuacji to jeszcze nie byłem Ale facet jakiego zrobi loda, weźmie do buzi pomemla,pomemla i wyplujeTo była amfetamina no ale to nie tylko on tak miał większość kumpli co krzyczeli ze 200% hetero ..ja zawsze mówiłem że jak się podrobię to zawsze mam ochotę na funi nie nie liczy cię czy cipka czy kutas .. liczy się dobra zabawa
No może i tak ,ale ja nie dał bym się dotknąć facetowi chociaż tym nie wiadomo co za ścierwo wziął..pierwszy raz z kumplem z klasy … wagary parę kresk i się zapytał zy może mi wypolerować kutasa …i się zaczęło …a było parę fajnych sytuacji ..
No.,.też tak bywa nic nie zrobisz ..No może i tak ,ale ja nie dał bym się dotknąć facetowi chociaż tym nie wiadomo co za ścierwo wziął
Przecież liczy się dobra zabawaTo nie każdego pozamiata jak się weźmie z umiarem, Ja mojej kobiety na trzy rzeczy już chyba nie namowie ,po prostu ona tak nie chce i ja to szanuje
nic szczególnego …tak jest i tyleZabawa fakt super,gorzej jak puszcza na drugi dzień, no i mała pada wstyd go wyciągnąć
Ja pierwszy raz to byłem w szoku...
cześć, jasne że każdemu się klejnoty kurczą. Mnie natomiast zastanawia czy coś dzieje się u kobietA mam takie pytanko,wam się też zmniejsza kita jak to weźmiecie?
Kobieta nie jest tak długo wilgotna,ale za to bardziej uległa i otwarta na wszystko,cześć, jasne że każdemu się klejnoty kurczą. Mnie natomiast zastanawia czy coś dzieje się u kobiet
no niestety takie są przykre efekty zażywania prochów. Coś za coś. Z własnego doświadczenia jednak wiem że strasznie ryje głowę.Nic szczególnego!? No okej skoro tak myślisz ,Nie dość że zmalał,to jeszcze nie chce stanąć
Trochę nie bardzo dla faceta,jak kobieta go godzinę targa jak się da a on się znajduje i nie stanie Teraz bez tabletki do ścierania nie podchodzę
Kobieta nie jest tak długo wilgotna,ale za to bardziej uległa i otwarta na wszystko,
Oj jestZależy po jakich narkotykach bo np po krajówce/fecie chyba nie jest możliwe współżycie ..
Narkotyki są dla słabych ludzi psychicznie dobry sex bez dopalaczy .Uprawialiscie seks po narkotykach ? Jak wrażenia?
mam dokładnie to samoSiema no ja właśnie nie wiem co jest ?!.. ja po krajówce mam chcice na maxa …że jakbym mógł to kutas wsadziłbym do gniazdka ..
też też. Taki efekt uboczny tego. Mój się chowa wtedy do „dupy” strasznie mi się kurczyA mam takie pytanko,wam się też zmniejsza kita jak to weźmiecie?