• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Narkotyki

Mężczyzna

argos42

Nowicjusz
To była amfetamina 😁 no ale to nie tylko on tak miał większość kumpli co krzyczeli ze 200% hetero ..ja zawsze mówiłem że jak się podrobię to zawsze mam ochotę na fun😋i nie nie liczy cię czy cipka czy kutas ..🤔 liczy się dobra zabawa
No w takiej sytuacji to jeszcze nie byłem 😁Ale facet jakiego zrobi loda, weźmie do buzi pomemla,pomemla i wypluje 🤣🤣🤣

Mężczyzna

CinMarHki

Cichy Podglądacz
..pierwszy raz z kumplem z klasy … wagary parę kresk i się zapytał zy może mi wypolerować kutasa …i się zaczęło …a było parę fajnych sytuacji .….😋
A z czasem zaczalem na własną rękę się umawiać 🤣

Mężczyzna

argos42

Nowicjusz
To nie każdego pozamiata jak się weźmie z umiarem,😁 Ja mojej kobiety na trzy rzeczy już chyba nie namowie ,po prostu ona tak nie chce i ja to szanuje

Mężczyzna

argos42

Nowicjusz
Nic szczególnego!? No okej skoro tak myślisz ,Nie dość że zmalał,to jeszcze nie chce stanąć 😁
Trochę nie bardzo dla faceta,jak kobieta go godzinę targa jak się da a on się znajduje i nie stanie 😁Teraz bez tabletki do ścierania nie podchodzę 🤣
cześć, jasne że każdemu się klejnoty kurczą. Mnie natomiast zastanawia czy coś dzieje się u kobiet
Kobieta nie jest tak długo wilgotna,ale za to bardziej uległa i otwarta na wszystko,

Mężczyzna

BezwstydnyJa

Nowicjusz
Nic szczególnego!? No okej skoro tak myślisz ,Nie dość że zmalał,to jeszcze nie chce stanąć 😁
Trochę nie bardzo dla faceta,jak kobieta go godzinę targa jak się da a on się znajduje i nie stanie 😁Teraz bez tabletki do ścierania nie podchodzę 🤣

Kobieta nie jest tak długo wilgotna,ale za to bardziej uległa i otwarta na wszystko,
no niestety takie są przykre efekty zażywania prochów. Coś za coś. Z własnego doświadczenia jednak wiem że strasznie ryje głowę.