• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Narkotyki

Mężczyzna

Emanuel

Seks Praktykant
No ogólnie to chujowe, kutas nie stoi, a miękkim kutasem to sobie można co najwyżej butelkę od piwa poruchać, jedyna opcja to próbować się ratować wiagrą, po dawce 200mg jakoś tam daje radę
Mi również chujnia i niezadowolenie, podcniecie Max, a sprzęt do dupy, rzeczywiście po mensilu działa i to nawet po 1/4 także nie jest źle, ale serducho naparza, wiec nie miło

Mężczyzna

Emanuel

Seks Praktykant
Poznałam się z moim facetem na długim ciągu na narkotykach, od strony faceta często wygląda to tak, że libido ma się większe, po niektórych narkotykach kutas nie staje, a jak staje to ciężko dojść. Ze strony kobiety zazwyczaj to większe libido. Obydwie strony są bardziej odważne i kreatywne.
Ja zawsze byłam odważna, pomysłowa i libido miałam duże, więc u mnie za dużo w tej strefie narkotyki pomagały, mojemu facetowi owszem. Kiedyś dużo się bzykaliśmy, całe dnie spędzałam z jego kutasem przed twarzą, ale wiadomo,albo związek, albo dragi, więc obydwoje zmieniliśmy życie i teraz to tak nie wygląda. On nie ma takiego libido jak ja. Jak już dochodzi do zbliżenia do jest szybki finał a nie dojdzie drugi raz i przez to mu się nie chce, albo w ogóle nie dojdzie. A ja jestem wiecznie napalona i niewyżyta. Mam nadzieję, że z wiekiem albo mu się zachce albo mi się odechce. Bo tak się nie da żyć, nie chcę żeby on się niszczył narkotykami, z masturbacji nie mam przyjemności takiej, a o zdradzie nie ma mowy, bo bardzo go szanuje i bardzo się kochamy.
Rzeczywiście się nie da, bez pracy, rozmów i prób, z wiekiem nic lepiej nie będzie. Smutna wiadomość, będzie odwrotnie - gorzej i dużo Gorzej. Ja jestem wiecznie napalony i korzystam z tego czy też daje kiedy tylko mogę