• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Największy wytrysk jaki przyjęłyście/daliście?

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Jak jest duży ponętny biust to i wytrysk spory...pozdrawiam Kasiu 😆

Parę razy niesygnalizowany strzał na twarz poszedł...

Kobieta

Sailor Moon

Erotoman
W lidlu jest taki gażet erotyczny. Po udanej instalacji:

1. Przedłuży rozmiar do afroamerhkańskiego, co będzie spełnieniem marzeń dla wielu forumowiczów,
3. Na pewno znajdzie punkt G.
2. Wskaże przepływ, co będzie można precycyjnie odnotować w tym wątku.

gcpe4393900b81d4f8d95f7727e2f61ef77.jpg
Ranyyy, ja się boję, że przez takie pomysły faceci oprócz suwmiarki do wpędzania się w kompleksy, zaczną używać dodatkowo przyrządów do mierzenia objętości płynów... niepotrzebnie im dajesz nowe pomysły, już i tak są zafiksowani totalnie na punkcie swoich penów 😂

Mężczyzna

voolcan

Cichy Podglądacz
Było takich kilka akcji,że wiedziałem kiedy spotkam się konkretnie na seks, a do j chwili kilka dni z rzędu był edging bez spustu. Zawsze wtedy pierwszy raz powodował szok i zdumienie koleżanek. Były też całkowicie niezamierzone sytuację, gdy nie stąd mi zowąd podniecenie spowodowało strzał na dwa metry. Raz koleżanka śmiała się, że całe szczęście że strzelałem na zewnątrz, bo żadna prezerwatywa nie wytrzymałaby takiego ciśnienia. Kiedyś z była partnerką podczas szykowania się do wyjścia i przebierania się dla żartu zabrałem jej stringi i powiedziałem "takie ładne, daj przymierzyć" i zacząłem zakładać... Nie wiem jak to się stało, ale momentalnie kutas spęczniał mi jak nigdy i od razu zaczął się ślinić. Podniecenie 200%, konsternacja i szok 500%, ona to zauważyła i ją też to błyskawicznie podnieciło, wkręciła się i zaczęła rzucać pierzne teksty w stylu "podniecaja cię damskie ciuszki? Ale masz seksowna dupcię, zerżnę cię..." Itp. złapała mnie za kutasa, chwilę possala i się wypięła, a ja w nią wszedłem. Ona też zrobiła się momentalnie mokra.. Cała akcja trwała mniej niż minutę, a strzały były obfite jak nigdy. Po wszystkim byliśmy obydwoje w szoku, nie wiedziałem co o tym myśleć. Nigdy więcej takie żarty nie spowodowały takiego podniecenia.

Ostatnia edycja:
  • Love
Reactions: tpo
Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
Tego się nie zapomina, ale pewnie u każdego podobnie, czyli po dłuższym poście. Ze 2 miesiące rozłąki, dziewczyna też wyposzczona i bardzo szybka. Udało mi się wytrzymać w środku przez kilka minut do jej 2-uch, lub 3-ech dojść, i jak wyskoczyłem to tylko poczułem jak wyrzuca ze mnie jakąś przeciągłą szprycę, z wyraźnym dźwiękiem uderzenia strumienia cieczy o skórę. I tak ze 3 razy, plus jeszcze bardziej zwyczajne wykończenie 🤪 =ArrayFormula(SUM($G$2:$G$300*($E$2:$E$300=$E2)*($B$2:$B$300=$B2)))-1+ArrayFormula(SUM($G$2:$G$300*($E$2:$E$300=$E2)*(MOD($B$2:$B$300-$B2)=1)*($C$2:$C$300<>$C2)))/10

Mężczyzna

haster692

Cichy Podglądacz
Jeden z większych moich wytrysków nastąpił po spędzeniu całego dnia na plaży nudystów, a następnie po chodzeniu nago po hotelowych korytarzach. Kiedy wróciłem do pokoju, emocje były tak mocne i silne, że w miejscu gdzie już mogłem sobie pozwolić na wzwód (bo na plaży nie wypada i się unika takich sytuacji) od razu stał na baczność z jajami pełnymi. Upust tych emocji, które towarzyszyły mi cały dzień będąc widzianym nago przez innych plażowiczów i ryzyko przyłapania na korytarzu był niesamowity.

Mężczyzna

insomniapoz

Cichy Podglądacz
Raz kiedyś to widziałem jak z kobietą się ocieraliśmy ona zaczęła jęczeć co mnie podniecało i spod jej cipki mi wystrzelił można powiedzieć że na jej buzie

• Love
Reactions: tpo
Kobieta

vacum

Cichy Podglądacz
To że jestem fanką szybkiego lodzika z nieznajomym gdzieś na baletach to już trochę takich przerobiłam. Czasami dosłownie kilka kropel a czasami potok i dobre kilka strzałów.
Pewnego wieczora poznałam przystojniaka, tak sobie zbudowany, ale Buzek miał ładna. W kolejce po drinka złapałam go za krocze. Wiedziałam że będzie duży.. po drinki chwilę zabawy i out. Gdzieś poza klubem za żywopłotem facet w ustach sttzylim mi dobre kilkanaście razy, to było najwięcej ile kiedy kolwiek przyjęłam od jednego faceta.

Mężczyzna

Kuba24

Cichy Podglądacz
To że jestem fanką szybkiego lodzika z nieznajomym gdzieś na baletach to już trochę takich przerobiłam. Czasami dosłownie kilka kropel a czasami potok i dobre kilka strzałów.
Pewnego wieczora poznałam przystojniaka, tak sobie zbudowany, ale Buzek miał ładna. W kolejce po drinka złapałam go za krocze. Wiedziałam że będzie duży.. po drinki chwilę zabawy i out. Gdzieś poza klubem za żywopłotem facet w ustach sttzylim mi dobre kilkanaście razy, to było najwięcej ile kiedy kolwiek przyjęłam od jednego faceta.
Chciałbym poznawać takie kobiety bo ja mam zawsze mocne wytryski i zacząłem jeść duzo ananasów i suple zeby byla slodsza sperma ale malo kobiet chce połykać bo mocno strzelam. Tutaj moj film a to i tak lajt bo jak sie nakrece to kilka razy tyle mogę wystrzelić 😝

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
=ArrayFormula(SUM($G$2:$G$300*($E$2:$E$300=$E2)*($B$2:$B$300=$B2)))-1+ArrayFormula(SUM($G$2:$G$300*($E$2:$E$300=$E2)*(MOD($B$2:$B$300-$B2)=1)*($C$2:$C$300<>$C2)))/10
Co?
A po polsku?
Co to takiego? Jakaś odmiana pejsa?
ale Buzek miał ładna.
Co miał ładną ten Buzek?
Jeśli to nazwa miejscowości (jak np. Strzelin), to piszemy je wielką literą. ;)

Kobieta

Kuguar

Cichy Podglądacz
Nie kręci mnie połyk, chociaż zdarza się. Zdarzyło się kilka razy, że sperma nie miesciła się w ustach i ciekła mi po brodzie. Ale chyba największy wytrysk przyjęłam na siebie, byłam ochlapana od twarzy po wzgórek.