Ranyyy, ja się boję, że przez takie pomysły faceci oprócz suwmiarki do wpędzania się w kompleksy, zaczną używać dodatkowo przyrządów do mierzenia objętości płynów... niepotrzebnie im dajesz nowe pomysły, już i tak są zafiksowani totalnie na punkcie swoich penówW lidlu jest taki gażet erotyczny. Po udanej instalacji:
1. Przedłuży rozmiar do afroamerhkańskiego, co będzie spełnieniem marzeń dla wielu forumowiczów,
3. Na pewno znajdzie punkt G.
2. Wskaże przepływ, co będzie można precycyjnie odnotować w tym wątku.
![]()
W pracy pite?=ArrayFormula(SUM($G$2:$G$300*($E$2:$E$300=$E2)*($B$2:$B$300=$B2)))-1+ArrayFormula(SUM($G$2:$G$300*($E$2:$E$300=$E2)*(MOD($B$2:$B$300-$B2)=1)*($C$2:$C$300<>$C2)))/10
Qrwa. Za cholerę nie wiem skąd się tu wzięło.W pracy pite?![]()
![]()
![]()
Chciałbym poznawać takie kobiety bo ja mam zawsze mocne wytryski i zacząłem jeść duzo ananasów i suple zeby byla slodsza sperma ale malo kobiet chce połykać bo mocno strzelam. Tutaj moj film a to i tak lajt bo jak sie nakrece to kilka razy tyle mogę wystrzelićTo że jestem fanką szybkiego lodzika z nieznajomym gdzieś na baletach to już trochę takich przerobiłam. Czasami dosłownie kilka kropel a czasami potok i dobre kilka strzałów.
Pewnego wieczora poznałam przystojniaka, tak sobie zbudowany, ale Buzek miał ładna. W kolejce po drinka złapałam go za krocze. Wiedziałam że będzie duży.. po drinki chwilę zabawy i out. Gdzieś poza klubem za żywopłotem facet w ustach sttzylim mi dobre kilkanaście razy, to było najwięcej ile kiedy kolwiek przyjęłam od jednego faceta.
Co?=ArrayFormula(SUM($G$2:$G$300*($E$2:$E$300=$E2)*($B$2:$B$300=$B2)))-1+ArrayFormula(SUM($G$2:$G$300*($E$2:$E$300=$E2)*(MOD($B$2:$B$300-$B2)=1)*($C$2:$C$300<>$C2)))/10
Co to takiego? Jakaś odmiana pejsa?pejst
Co miał ładną ten Buzek?ale Buzek miał ładna.
Jeśli to nazwa miejscowości (jak np. Strzelin), to piszemy je wielką literą.sttzylim
Zróbmy tak razemTo że jestem fanką szybkiego lodzika z nieznajomym gdzieś na baletach to już trochę takich przerobiłam. Czasami dosłownie kilka kropel a czasami potok i dobre kilka strzałów.
Pewnego wieczora poznałam przystojniaka, tak sobie zbudowany, ale Buzek miał ładna. W kolejce po drinka złapałam go za krocze. Wiedziałam że będzie duży.. po drinki chwilę zabawy i out. Gdzieś poza klubem za żywopłotem facet w ustach sttzylim mi dobre kilkanaście razy, to było najwięcej ile kiedy kolwiek przyjęłam od jednego faceta.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Konkurs na największy wytrysk | Seks fotki i filmy | 18 | |
![]() |
Jaki był największy... | Seks | 103 | |
D | Rimming to Mój największy fetysz | Fetysze i perwersje | 9 | |
G | Wytrysk w tyłku | Seks | 0 | |
M | Dochodzenie/ wytrysk u kobiet. | Seks | 14 |