• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Największa różnica wieku z partnerką/partnerem seksualnym?

Mężczyzna

jerry-berry

Cichy Podglądacz
Było trochę starszych. Jakieś 10 lat. Młodsza to 22 mniej ode mnie. Teraz druga żona 10 lat młodsza. Liczę się z tym że trzeba będzie za jakiś czas pomyśleć o pomocniku bo moja żona ma duże potrzeby.

Mężczyzna

Verioss

Cichy Podglądacz
Euro 2012, miałem wtedy 18 lat, przyjaźniłem się z koleżanką w moim wieku, jednak jej kuzynka przypadła mi do gustu a ja jej, była starsza o 12 lat, kilka razy spotkaliśmy sie. Wtedy gorąca 30, jak dla mnie było to jak wygranie mundialu, pozdrawiam :)

Rafcio30

Seks Praktykant
Zawsze lubiłem starsze pierwszy raz ja 17 ona 41 ale pamiętam jak dziś kiedyś tak jakoś wyszło jak miałem 30 lat że bawiłem się z panią 58 było bardzo ciekawie

Mężczyzna

Abrams472

Nowicjusz
Jakoś tak się zawsze składało, że z młodszymi partnerkami się spotykałem. Największa różnica to 10 lat młodsza, ale chętnie bym spróbował z jakąś starszą