• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Największa ilość stosunków odbytych w ciągu jednej doby

Mężczyzna

Turbo66

Cichy Podglądacz
U mnie jakieś 7-8. Nowy rok po sylwestrowej domówce ;) Z moją ówczesną dziewczyną. Mieliśmy ze 25 lat i libido królików+ bzykanie na kacu :D nawet się nie ubieraliśmy tego dnia ;) Jak tylko poczułem że jest mokra to minetka do orgazmu (miała wielokrotne ;)) potem brała do ust na wstępniaka i jazda bez gumki. Nie pozwalała kończyć w środku, więc tuż przed finałem brała do ust i łykała grzecznie ;)

Kogucik69

Biegły Uwodziciel
Proponuję aby panowie pochwalili się swoimi rekordami odbytych stosunków w ciągu jednej doby i w skrócie opisali w jakich to było okolicznościach. Zaliczamy także obciąganie, pod warunkiem, że każdy stosunek w tym oralny zakończony był wytryskiem. Panie też niech się pochwalą jakie mają w tym temacie doświadczenia.
W moim wypadku było to kilkanaście razy. Nie pamiętam dokładnie bo miało to miejsce kilka lat temu ale na pewno między 13 - 15. Był to kilkudniowy wyjazd szkoleniowy. Pierwszy stosunek w sobotę rano ok 9 a ostatni w niedzielę nad ranek ok. 6. Choć muszę przyznać, że mam dość duże potrzeby i kilka stosunków w ciągu każdej doby to dla mnie norma to jednak wtedy miałem już dosyć :D Nie mam pojęcia skąd wykrzesałem z siebie tyle siły. Może dlatego, że akurat przed tym wyjazdem przez cały tydzień nie uprawiałem seksu i byłem już nieźle wygłodniały a po drugie kobieta, którą wtedy poznałem była wręcz nieziemsko atrakcyjna i chętna na wszystko :D Na sam jej widok odczuwałem ogromne pożądanie i popęd nie mówiąc już o tym jakich metod używała aby za każdym kolejnym razem doprowadzić mnie do stanu pełnej gotowości. To tyle.
Czekam na Wasze relacje tylko bez fantazjowania bo to nie ma sensu.
Ta jasne...