U mnie w ciągu nocy 8 razy. Kiedyś miałem kochankę która podczas okresu robiła mi loda to 7 razy doszedłem i wszystko połknęła
Z tego co patrzyłem ilości części facetów z mojego doświadczenia są duże ale możliwe. Ale część to nie wiem czy dzieciaki piszą a może rzeczywiście tyle razy mogą/mogli. Tak czy inaczej straszenie "baby" chujem jest wg mnie śmiesznie jak będzie chciała to i tak facet będzie błagał o litość
No to ładny wynik, nie bolało nic następnego dnia?Cześć,pisałam na tym forum,w temacie,gang bank, mój niechlubny rekord stosunków to ponad 30,a nawet grubo ponad,z różnymi partnerami.Było to w swing klubie,...podczas jednego z piątkowych spotkań.
Tak jak mówiłem kobiety chujem nie nastraszyszCześć,pisałam na tym forum,w temacie,gang bank, mój niechlubny rekord stosunków to ponad 30,a nawet grubo ponad,z różnymi partnerami.Było to w swing klubie,...podczas jednego z piątkowych spotkań.
Oj, bolałoNo to ładny wynik, nie bolało nic następnego dnia?
A warto było?Oj, bolało
Teraz wiem że nie,ale wtedy inaczej myślałam.A warto było?
Człowiek uczy się na własnych błędach, ważne, że wyciągnięte zostały wnioskiTeraz wiem że nie,ale wtedy inaczej myślałam.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
L | Największa różnica wieku z partnerką/partnerem seksualnym? | Seks | 208 | |
Ilość dzieci | Seks | 40 | ||
G | Ilość spermy przy wytrysku | Porady seksualne | 40 | |
Q | Mało stosunków i druga osoba | Związki | 60 |