• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Najdziwniejsze miejsca w jakich wam stanął

Mężczyzna

Martini92

Podrywacz
Na wakacjach podczas masażu. Co dziwne mnie masowała w ogóle nie pociągająca kobieta ale mojego szwagra młoda i bardzo seksowna Rosjanka

Mężczyzna

nasycony

Nowicjusz
Dawno temu, gdy miałem 8 lat wspinałem się z kolegami na wysoki płot (wtedy mi się wydawało wysoki). Pamiętam, że na samym szczycie stanął mi i chyba przeżyłem swój pierwszy orgazm bo pamiętam, że musiałem się złapać na mojego małego kutaska na szczycie płotu i było mi przyjemnie tak jak przy orgazmie, nie pamiętam czy się spuściłem wtedy bo to było ponad 35 lat temu, ale pamiętam sam fakt erekcji i orgazmu do dzisiaj 🙂

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Dawno temu, gdy miałem 8 lat wspinałem się z kolegami na wysoki płot (wtedy mi się wydawało wysoki). Pamiętam, że na samym szczycie stanął mi i chyba przeżyłem swój pierwszy orgazm bo pamiętam, że musiałem się złapać na mojego małego kutaska na szczycie płotu i było mi przyjemnie tak jak przy orgazmie, nie pamiętam czy się spuściłem wtedy bo to było ponad 35 lat temu, ale pamiętam sam fakt erekcji i orgazmu do dzisiaj 🙂
A koledzy co na to? xD

Mężczyzna

Rafi 225

Cichy Podglądacz
W małym sklepiku warzywnym do którego wyskoczyłem w samych luźnych spodenkach. Przede mną w prześwitujących leginsach laska schylala się po warzywa. Obłęd

Mężczyzna

Wacław

Podrywacz
Podczas podróży samolotem, latem, tylko spodenki, koszulka... Drzemnąłem sobie, a sen był bardzo fajny... Jak się obudziłem, to namiot był postawiony, a wzrok Azjatki obok, bezcenny...

Mężczyzna

Wacław

Podrywacz
Drugi raz na plaży nudystów, leżałem sobie, spoglądałem w błękit nieba, a obok, rozmowa dwóch par. Poerwsza para zaprasza drugą na wspólny wieczór, druga para odmawia i mówi, że wieczorem są już uniewinni na imprezę i dodają, że w sumie, to pani wieczorem będzie w takim samym stroju jak teraz. Pierwsza para pyta, czy mają zaprzyjaźnioną parę, a druga para mówi, że nie, mają przyjaciela domu.... Tak niespodziewanie rwardego kutasa dawno nie miałem....

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
W szkole na lekcjach nie raz nie dwa, a we współczesnych czasach to u lekarki ale co dziwne przy zwykłej konsultacji, w sklepie bielizniarskim podczas przymierzania przez partnerkę bielizny, cuz nie dziwne bo fajny widok

Mężczyzna

xgn

Cichy Podglądacz
Za dzieciaka regularnie mi stawał w kościele. Pamiętam też, że stanął mi kiedy zobaczyłem pierwszą w życiu wypłatę na koncie xD

Mężczyzna

CumLoverFunPower

Seks Praktykant
Podczas wspólnego oglądania TV, zaczął mi drgać, ale walczyłem z tym by nie sztywniał, chociaż zdążyło się parokrotnie że jak czułem że zaraz namiot będzie rozłożony na maksa, starałem się iść do pokoju, pod pretekstem np chęci złapania drzemki popołudniowej, kiedyś też stanął mi w kinie, to były czasy nastoletnie, buzujące hormony itp, zupełnie nie wiem czemu akurat na filmie Jurasic Park, której części już nie pamiętam dokładnie, ale ostatnie 20 min filmu, fabuła zupełnie mnie nie interesowała, tylko chęć by opadł do końca seansu, bym nie szedł pomiędzy rzędami, jak z antenką łapiącą zasięg, gdy w koło porozpalane będą już światła w pełni!😁😁

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry