Mi się marzy, ale na pewno tego nie zrobię, aby stanąć przed wszystkimi młodymi koleżankami z pracy nago i się moim stojącym się bawiły po kolei i go podziwiały.
Wiem, dlatego mam szansę się utrzymać w tej pracyNa pewno, to tego nie zrobią!
W Warszawie?gb w klubie![]()
Spocona cipką to jest to.nie wiem czy to duża perwersja ale od pewnego czasu lubię lizać cipę po całym dniu chodzenia w upalny dzień, czuć jej zapach potu, soków i sików, i z tego co zauważyłem żona też często robi mi laskę smakując całodniowego zapoconego kutasa, kiedyś przed prysznicem nie miałem co marzyć o obciąganiu a teraz to jej nie przeszkadza, a nawet widać że lubi go takiego ssać, ja też polubiłem zapach kobiecego potu, lubię lizać nieco zarośnięte spocone pachy
Podduszanie, ale tylko jeśli faceta to naprawdę kręci.
Super uwielbiam strapon nawet fist analny piss tez ....wszystko co tylko chcesz byle ostroW stronę faceta: Pegging, piss, fisting, faceriding, bicie ręką/pasem do bólu.
Z przyjemnością bym.sie wypial na ostre rzniecie i zdominowanie...fisting jak najbardziej im głębiej tym lepiej,strapon tezW stronę faceta: Pegging, piss, fisting, faceriding, bicie ręką/pasem do bólu.
Walenie konia przed żona kolegi odjazdZe zrealizowanych to:
Pływanie nago ze znajomymi
Striptiz na imprezie przed koleżankami i kolegami
Kilka domówek spędzonych przeze mnie na golasa w obecności ubranych znajomych
Walenie konia w obecności kilku koleżanek
Walenie konia przed siostrą kumpla która też zaczęła się masturbować a na koniec kazała mi wylizać jej cipkę
Walenie konia przed żoną kolegi
Oj był odjazdWalenie konia przed żona kolegi odjazd
A kolega wiedział jakie wrażenia na jego żona ???Oj był odjazd![]()