• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Najbardziej pojechane perwersje

Mężczyzna

zFantazja

Nowicjusz
Mi się marzy nimfomanka która będzie całkowicie uległa i będzie spełniać moje zachcianki bez słowa sprzeciwu. Na co dzień jestem spokojny i ułożony, ale jak zdarza się okazja lub w fantazjach lubie dominować, być wulgarniejszy i traktować kobietę jak suczkę i widzieć jak ją podnieca takie traktowanie i ona chce więcej. Nawet wchodziłoby w grę oddanie jej komuś i patrzenie jak inny mężczyzna robi z nią co zechce.

Kobieta

Wiktoria00

Cichy Podglądacz
Chyba taka najbardziej szalona fantazja, i w sumie nierealna do spełnienia to chyba GloryHole. I nawet nie chodzi o ten cały wystrój i klimat, a o mocne podniecenie psychiczne spowodowane tym że mężczyźni są całkowicie anonimowi, jest ich kilku/wielu i nie wiem kto jest po drugiej stronie, czy jest przystojny, czy mało atrakcyjny, czy ma 20 lat, czy 60. W moim przypadku ta niewiedza mocno działa na moje podniecenie psychiczne

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Ja to bym szturchnal zalana w trupa albo nacpana do nieprzytomnosci laske...
W mojej miejscowości, na imprezie tak się jedna schlała do nieprzytomności,że 8 facetów ją wyruchało,spuściło się twarz i zrobiło golden shower. Jak ją odprowadzali do domu to dwóch chłopaków z tej ekipy wyruchalo ją jeszcze w krzakach.

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Zrealizowane :
Trójkąt( 1M + 2K)
Trójkąt (1K+2M)
Seks z żoną u niej w pracy
Pissing w stronę żony(Ciało,anal i do buzi)
Rimming w obie strony
Fisting
Sesja BDSM( ja master ona niewolnica)
Zrobienie mi loda przez koleżankę na domówce przy wszystkich,gdzie później domówka przeobraziła się w orgię.