• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Najbardziej pojechane perwersje

Kobieta

Rozkoszna Seosha

Podrywacz
Ja ostatnio odkryłam u mnie, że niesamowicie mnie kręci pewien brak szacunku dla mnie od facetów ;) Mega mnie kręci, jak facet mi mruczy, że jestem łatwą, darmową dziwką 😍 A ja mu wtedy odpowiadam, że uwielbiam dawać facetom i ich zadowalać, i mogę mu to jeszcze raz pokazać, daniem mu dupci i zrobieniem mu dobrze ustami 🥵 A on na to, że lubi wykorzystywać moją słabość, mruga do mnie, i każe mi robić to, co on chce, żebym zrobiła 😊

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Trójkąt z kumplem i jego dziewczyną, gdzie ja jestem przez nich dominowany, dziewczyna siedzi na łóżku, nogi rozłożone, a ja na czworaka i liżę jej cipkę, a w tym czasie kumpel rżnie mnie od tyłu i po jakimś czasie zamiana, dziewczyna ubiera strap on i rżnie mnie od tyłu, a ja w tym czasie obciągam kumplowi.
Następnie kumpel rżnie swoją dziewczynę a ja stoję obok obserwuję ich i trzepię ręką mojego fiuta, kumpel spuszcza się w cipce swojej dziewczyny, a ja po tym wszystkim na czworaka znów, między jej nogi i wylizuje spermę kumpla z jej cipki

Mężczyzna

Kormoran

Seks Praktykant
Ubrany w pończochy i zajebiste szpilki wchodzę do pokoju pełnego napalonych facetów, którym obciągam łapczywie kutasy, każdy po kolei mnie rżnie, spuszcza się na mnie a na koniec, leżąc na ziemi, każdy z nich szczy na mnie.
Całkiem kuszące, ale podmieniłbym facetów na transki / shemale koniecznie też w szpilach i cienkich rajstopkach i bez pissu ;)
Ssanie spermy przez rajstopki obowiązkowe!
a mój finał? walenie sobie na twarz w ich obecności i wylizywanie własniej spermy!

Mężczyzna

Saline_Lover

Cichy Podglądacz
Bardzo lubię, gdy po wlewie soli fizjologicznej do moszny staje się ona dużo większa niż normalnie. Moja kobieta na początku podchodziła z niechęcią do takich zabaw ale teraz widać, że podoba jej się zarówno pieszczenie jak i ujeżdżanie mojego balonika. :)

Mężczyzna

Tomasz (Kasia)

Seks Praktykant
Miałem kiedyś młodą dziewczynę. Ona ok. 20 lat ja 26. Byliśmy ze sobą chwilę po pierwszych trójkątach. Byliśmy za granicą na plaży i opalała się toples. Miałem fetysz, że przyjdzie jakiś typ ok. 40 lat i wymasuje jej piersi oliwką:) Albo wieczorem na plaży wypieści jej wielkie piersi dwóch miejscowych :) Miałem fetysz na piersi i macanie ich :p Kiedyś w klubie jakiś młodszy chłopaczek zmacał ją ukradkiem w tańcu :) Akurat była bez stanika :)

Mężczyzna

4xblah

Nowicjusz
Mam ochotę włożyć dziewczynie do cipki jej majteczki a później rajstopy. Żeby wyciągnęła je takie wilgotne i założyła na siebie.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Rozumiem że nie chcesz tego opowiadać, nie każdy jest ekshibicjonistą słownym :p
Ja rozumiem hasło publiczne jako takie miejsce że ktoś w każdej chwili może cię nakryć lub ewentualnie bycie nago w obecności jakiejś ubranej osoby lub osób

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Ja miałem sytuacje gdzie zawsze było kilka osób ubranych a ja nago, ewentualnie jakieś sytuacje w stylu pływanie na waleta w rzece po alkoholu to wtedy więcej osób było nago