Ja mówię o zwykłym życiu w realuProszę Pani, na forum są takie perwersje ujawniane, że w bardziej "zepsutych" umysłach by się nie zrodziły.
Ja mówię o zwykłym życiu w realuProszę Pani, na forum są takie perwersje ujawniane, że w bardziej "zepsutych" umysłach by się nie zrodziły.
Podejrzewam, że nasi forumowi ekstremalni fantaści tych swoich perwersji raczej nie realizują. Może wyjątkiem jest Cortez2000.Ja mówię o zwykłym życiu w realu
Jeśli chodzi o kobietę ubraną w strój sportowy,spodenki zakrywające tylko pośladki a na górze seksowny top odkrywający brzuch to mam zaliczoneseks z kobietą po treningu w butach sportowych,
Moja partnerka miała na sobie tylko buty i chyba też skarpetki. Ją ćwiczyłem najpierw, ona po mnie ćwiczyła. Wziąłem prysznic, ona skończyła trening i nagi zdjąłem z niej całe spocone ubranie. Całowałem jej ciało (po treningu pot kobiety jest lekko słony i ma słaby zapach) no i chyba kochaliśmy się na stojąco.Jeśli chodzi o kobietę ubraną w strój sportowy,spodenki zakrywające tylko pośladki a na górze seksowny top odkrywający brzuch to mam zaliczone
Pamiętam że przysiady byłyJa to bym chętnie wylizał taką spoconą cipkę po treningu
To akurat nie jest takie trudne, wystarczy odrobina wysiłku i można to łatwo ogarnąć.Nie wiem czy się to zalicza do tego ale chciałbym uczestniczyć w jakimś waleniu konia i obciąganiu gdzieś na plaży nudystów na wydmach np. z obcymi mi osobami
To akurat nie jest takie trudne, wystarczy odrobina wysiłku i można to łatwo ogarnąć.
W krajach południowej Europy golasy są nie tylko na plażach dla nudystów. Odsłonięte piersi oczywiście to częstszy widok niż dyndajacy fallus. Podobnież w Stanach Zjednoczonych ludzie tak się na plażach nie obnażają, ale nie byłem za oceanem, to nie wiem. Takie są relacje osób z Europy.Myślę że kiedyś się uda. W tym roku może już za późno ale w kolejnym się okaże. Zawedrowałem raz niechcący na plażę nudystów to moim oczom ukazał się jeden goły tyłek starszego faceta i piersi jakieś 30-35 latki.
Dowolna plaża dla golasowNie wiem czy się to zalicza do tego ale chciałbym uczestniczyć w jakimś waleniu konia i obciąganiu gdzieś na plaży nudystów na wydmach np. z obcymi mi osobami