• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Najbardziej pojechane perwersje

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Jeśli chodzi o kobietę ubraną w strój sportowy,spodenki zakrywające tylko pośladki a na górze seksowny top odkrywający brzuch to mam zaliczone ;)
Moja partnerka miała na sobie tylko buty i chyba też skarpetki. Ją ćwiczyłem najpierw, ona po mnie ćwiczyła. Wziąłem prysznic, ona skończyła trening i nagi zdjąłem z niej całe spocone ubranie. Całowałem jej ciało (po treningu pot kobiety jest lekko słony i ma słaby zapach) no i chyba kochaliśmy się na stojąco.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Ja to bym chętnie wylizał taką spoconą cipkę po treningu :love:
Pamiętam że przysiady były :)

Pozostając jednak w temacie...zbyt wielu pojechanych perwersji nie mam wiele już było:
-kąpiel i lodzik
-kobieta w koszuli (guziczki :))
-kiteczka
-dominacja/uległość
-odgrywanie ról (szefowa,nauczycielka,sekretarka,mężatka,sąsiadka,macocha)
-jeansy
-szlafroczek
-seks przed lustrem
-seks po śniadaniu
-balsamowanie nóg,gdy kobieta trzyma nogę na kroczu

Mężczyzna

d0n0r@

Seks Praktykant
Dla mnie największą perwerą było, jak zobaczyłem filmik o ludziach, których kręcą baloniki. Takie zwyczajne, dmuchane. I oni pocierali, piszczeli nimi, pękali i ich to nakręcało. Czad normalnie! Niezrozumiały dla mnie, ale mega! :)

Mężczyzna

Penioryk

Seks Praktykant
To akurat nie jest takie trudne, wystarczy odrobina wysiłku i można to łatwo ogarnąć.

Myślę że kiedyś się uda. W tym roku może już za późno ale w kolejnym się okaże. Zawedrowałem raz niechcący na plażę nudystów to moim oczom ukazał się jeden goły tyłek starszego faceta i piersi jakieś 30-35 latki. Wtedy nie pomyślałem żeby wejść za plażę na wydmy, a podejrzewam że mogło się coś tam dziać

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Myślę że kiedyś się uda. W tym roku może już za późno ale w kolejnym się okaże. Zawedrowałem raz niechcący na plażę nudystów to moim oczom ukazał się jeden goły tyłek starszego faceta i piersi jakieś 30-35 latki.
W krajach południowej Europy golasy są nie tylko na plażach dla nudystów. Odsłonięte piersi oczywiście to częstszy widok niż dyndajacy fallus. Podobnież w Stanach Zjednoczonych ludzie tak się na plażach nie obnażają, ale nie byłem za oceanem, to nie wiem. Takie są relacje osób z Europy.

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
Za granicą jeziorka pod Frankfurtem albo w samym Berlinie, nad Wannsee nieraz spotykałem golasów, nie trza do USA pędzić;)

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
Żadna tam pojechana perwa, ale czasem tęsknię za tym, jak z moją byłą szliśmy w odwrotne 69, przez co miała mojego penisa nad sobą wpychanego w usta, ja jej wylizywałem cipkę, a ona przy okazji rozjeżdżała mi tyłek swoim wibratorem albo dildem, które lubiła używać. Lubiła mnie tak atakować, bo zanim doszedłęm do wytrysku to już wydoiła ze mnie trochę soku. A ja poza lizaniem jej cipki wierciłęm w niej i w dupce palcami albo dokładałem koreczek

Mężczyzna

Perverseman

Cichy Podglądacz
Witam ogólnie lubię przebierać się za kobietę ale tak zaczynajac od sexy ubioru, szpilki , peruka , rzęsy , paznokcie i oczywiście makijaż. Lubie występować tak na kamerkach i kręci mnie to jak faceci się podniecają na mój widok. Mam taka fantazje aby tak przebranym lub nawet nie spróbować sexu z ta sama płcią. Ale co najważniejsze nie kręci mnie zwyczajny sex lecz jak już myśle o tym to chciałbym aby przynajmniej dwóch lub więcej panów się mną zajęło.