• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Najbardziej podniecający tekst, który powiedziała Wam partnerka

C

col.Greg

Guest
Moja aktualna żona, wówczas jeszcze dziewczyna którą "dopadłem " po długim rozstaniu w trakcie kochania wyszeptała moje imię. Pamietam to do dzis i nic inego tak naprawde nie działa na mnie jak tamto, co mnie wówczas spotkało:)

Mężczyzna

Armando88

Podrywacz
Mnie natomiast pewna panna powiedziała " Możesz ruchać mnie w dupe ale wybij sobie z glowy że weźmiemy do trójkąta jakaś babę"🤦‍♂️🤣 To miało miejsce tuż po zaproponowaniu 2k1m🤪

Kobieta

Edyta77

Seks Praktykant
Mnie natomiast pewna panna powiedziała " Możesz ruchać mnie w dupe ale wybij sobie z glowy że weźmiemy do trójkąta jakaś babę"🤦‍♂️🤣 To miało miejsce tuż po zaproponowaniu 2k1m🤪
Hihihi :) Ona jest zazdrosna o ciebie :) A proponowałeś jej 2m1k?

Ja dokładnie sześć razy miałam taką zabawę ze znajomą z pracy i jej mężem, oboje młodsi ode mnie po 23 lata.

Mężczyzna

Armando88

Podrywacz
Hihi :) Ciekawe czy gdybyś ty miał żonę to chciałbyś żeby ktoś z tobą ją bzykał ;-)

Podzieliłbyś się twoją żoną z mężczyznami z internetu? Nie sądzę ;-)
Jeżeli miala
Hihihi :) Ona jest zazdrosna o ciebie :) A proponowałeś jej 2m1k?

Ja dokładnie sześć razy miałam taką zabawę ze znajomą z pracy i jej mężem, oboje młodsi ode mnie po 23 lata.
Oczywiście że proponowałem😁 Odjebaliśmy czwórkę z parą lecz od początku pieszczot chciała mieć zasłonięte oczy🤷‍♂️ I szczerze mówiąc... Miło było mi patrzeć jak posuwa ja ktoś inny🤫 Później mi powiedziała że było jej mega przyjemnie i chce to powtórzyć ze zmysłem wzroku😉🥳

Mężczyzna

CuckSwitch

Cichy Podglądacz
Jechałem kiedyś autem z koleżanką (ona na miejscu pasażera). Rozmawialiśmy o perfumach, jakie lubimy, jakie są nuty, itp. W pewnym momencie kątem oka widzę, że odpina guzik w spodniach i wsuwa rękę. Trochę szok, ale myślę sobie "no ok, może chce się podrapać". Ale nie.. wyciągnęła ją, podsunęła mi palce pod nos i pyta "a taki zapach lubisz..?" Głos jej przy tym zadrżał. 2 x wow.. ten głos, jak to powiedziała i ten zapach cipy...

E

energetyczny

Guest
Jechałem kiedyś autem z koleżanką (ona na miejscu pasażera). Rozmawialiśmy o perfumach, jakie lubimy, jakie są nuty, itp. W pewnym momencie kątem oka widzę, że odpina guzik w spodniach i wsuwa rękę. Trochę szok, ale myślę sobie "no ok, może chce się podrapać". Ale nie.. wyciągnęła ją, podsunęła mi palce pod nos i pyta "a taki zapach lubisz..?" Głos jej przy tym zadrżał. 2 x wow.. ten głos, jak to powiedziała i ten zapach cipy...
chciała żebyś ją zerznął po prostu szczęściarz

Mężczyzna

Sparowani

Nowicjusz
(Ona) Pewna słodka Azjatka rzuciła mi w trakcie żebym jej zrobiła ten zaszczyt i dała wylizać muszelkę. Ale minę miała przy tym bardzo daleką od niewinności... :devilish:

Kobieta

Sierra

Nowicjusz
Jakiś czas temu, gdy robiłam lodzika mojemu misiowi, to gdy deko dalej wepchnął, to nie dałam rady, bo mam trochę za bardzo wrażliwe gardło, i spojrzałam na niego w górę i powiedziałam ,,misiek, za głęboko", i to go podnieciło, bo wyglądałam słodko i też trochę przymuszona do tego, a miś lubi udawanie przymuszania mnie 😉

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Kiedyś moja żona powiedziała jeden tekst : "mam mokro na twój widok",następny tekst to był : "zerżnij mnie i zlej mi się do ust bo chce poczuć smak twojego nektaru"