• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Najbardziej podniecająca rzecz jaką usłyszeliście od partnerki apropo jej poprzednich doświadczeń?

Mężczyzna

Himeros

Cichy Podglądacz
Mnie "jara" opowieść mojej żony o jej utracie dziewictwa: miała 17 lat i chłopaka, który ją rozdziewiczył na masce samochodu na leśnej drodze.
Opowiedziałą mi o tym raz - wszystkie szczegóły, łącznie z tym jak wspomina smak jego spermy...
Mnie to podnieca... ale ona o tym nie lubi rozmawiać :/
Więc nie wracam do tematu.

Mężczyzna

saraandalan11

Cichy Podglądacz
Moja suka studiowała za granica. Miała wieloletniego chłopaka z którym pieprzyla się codziennie, jednak był w Polsce sam i ja zdradził.
Później czuła się samotnie i zdradzona i dała chińczykowi. Robiła to w gumce i miała do niego prośbę o niedochodzenie w niej. Jednak nie posłuchał jej i wykorzystał jak dziwke i doszedł w niej, a później kontakt po nim zaginął.
Później miała też azjate tylko na seks analny.
Na samym końcu murzyna który już wkładał do cipy, ale wystraszyła się rozmiarów.
Na samym końcu ja. Byłem pierwszym któremu daje bez gumki we wszystkie dziury, wraz z połykaniem spermy.

Mężczyzna

IRA87

Nowicjusz
Moja suka studiowała za granica. Miała wieloletniego chłopaka z którym pieprzyla się codziennie, jednak był w Polsce sam i ja zdradził.
Później czuła się samotnie i zdradzona i dała chińczykowi. Robiła to w gumce i miała do niego prośbę o niedochodzenie w niej. Jednak nie posłuchał jej i wykorzystał jak dziwke i doszedł w niej, a później kontakt po nim zaginął.
Później miała też azjate tylko na seks analny.
Na samym końcu murzyna który już wkładał do cipy, ale wystraszyła się rozmiarów.
Na samym końcu ja. Byłem pierwszym któremu daje bez gumki we wszystkie dziury, wraz z połykaniem spermy.
Ewidentnie koleżanka lubi egzotykę:)

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Moja suka studiowała za granica.
Że na studia przyjmują teraz psy, to nie wiedziałem. :unsure:
że miała dwóch murzynów w sobie na chwilę, jeden bez gumki.
W krajach Afryki, zwłaszcza południowej, ilość zakażeń HIV-em i innymi chorobami przenoszonymi drogą płciową jest bardzo wysoki.
Robiliście sobie testy na HIV? Jeśli nie, to zróbcie. Chyba że ona robiła i wyszedł ujemny wynik.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Że na studia przyjmują teraz psy, to nie wiedziałem. :unsure:

W krajach Afryki, zwłaszcza południowej, ilość zakażeń HIV-em i innymi chorobami przenoszonymi drogą płciową jest bardzo wysoki.
Robiliście sobie testy na HIV? Jeśli nie, to zróbcie. Chyba że ona robiła i wyszedł ujemny wynik.
Tylko to od niej/niego usłyszałeś:unsure:
To o psach ciekawe nawet;)😁

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Wydaje mi się, że jednak facetów bardziej interesuje i podnieca myśl, że jego kobieta coś tam kiedyś dzikiego z kimś robiła.
Kobiety na myśl, że jej facet (zanim się poznali) w ogóle spojrzał na inną potrafi prawie zaprowadzić do adwokata w celu złożenia papierów rozwodowych.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Wydaje mi się, że jednak facetów bardziej interesuje i podnieca myśl, że jego kobieta coś tam kiedyś dzikiego z kimś robiła.
Kobiety na myśl, że jej facet (zanim się poznali) w ogóle spojrzał na inną potrafi prawie zaprowadzić do adwokata w celu złożenia papierów rozwodowych.
Dziwne jesteście. Moja pani wie o prawie wszystkich moich byłych. No i OK. tylko wspomnienie jednej budzi w niej żądzę mordu, a nie była ona, ąż tak atrakcyjna:unsure:🤷‍♂️
Kurde, sorry, nie w temacie, ale nie chcę już edytować🙈W ramach rehabilitacji: Kiedy napomknąlem o rywalu powiedziała mi jedna pani, że on to może nam drzwi od sypialni otwierać. Jaka duma to sobie nie wyobrażacie😊

Ostatnia edycja: