Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
20 lat temu przytrafił mi się sex ze stażystka w toalecie w urzędzie skarbowym to w ogóle długa historia, ona przyszła na staż, ja byłem świeżo na etacie, ale była starsza ode mnie, jeszcze zamężna. I cóż … poszło! Niezapomniane
... był to pegging z założenia tak długo, aż nie trysnę. Bez dotykania penisa i jajek od początku zabawy. Związane ręce, wypięta dupa i ona ze straponem.
Ja z moją młodszą kochanką kochaliśmy się całkiem nadzy na schodach na 10 piętrze wieżowca, na szczęście nikt nie wyszedł z mieszkania pomimo naszych odgłosów.
Ja z moją młodszą kochanką kochaliśmy się całkiem nadzy na schodach na 10 piętrze wieżowca, na szczęście nikt nie wyszedł z mieszkania pomimo naszych odgłosów.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.