Mam to samo podejście do tematu, stąd mój wpis. Ekstremalny kojarzy mi się właśnie z takim, po którym się nie da chodzić i błaga się o litośćJakoś ekstremalny to mi się kojarzy z czymś w stylu gangbang z 4 czarnoskórymi facetami z wielkimi pałamialbo takie coś co @Saanvi napisała.
A seks w miejscach innych niż łóżko w sypialni czyli samochód czy tam las no to jest cały czas zwykły seks tylko w nietypowej lokalizacji.
Skoro o tym mowa: ciekawe, skąd się w ogóle wzięła ta tendencja do seksualizowania Murzynów.z czymś w stylu gangbang z 4 czarnoskórymi facetami z wielkimi pałami
Ale chyba nieprzypadkowo na szeroko pojetym Zachodzie od niedawna panuje moda wsród pań na powszechne korzystanie z tej właśnie grupySkoro o tym mowa: ciekawe, skąd się w ogóle wzięła ta tendencja do seksualizowania Murzynów.
Murzyni, a właściwie murzyńscy mężczyźni, to bez wątpienia najbardziej seksualizowana grupa. Żartów o wyruchaniu przez Murzynów jest tyle, że wystarczy dla każdego.
Podpowiedź: ma to związek z wielkim przyrodzeniem u ciemnoskórych.Skoro o tym mowa: ciekawe, skąd się w ogóle wzięła ta tendencja do seksualizowania Murzynów.
Murzyni, a właściwie murzyńscy mężczyźni, to bez wątpienia najbardziej seksualizowana grupa. Żartów o wyruchaniu przez Murzynów jest tyle, że wystarczy dla każdego.
Popieram takie akcjeSiemka
W zeszłe wakacje poznałem dziewczynę na siłce, widywaliśmy się często na treningach
Pewnego razu umówiliśmy się na drinka
Dużo nie wypiliśmy, ale była mocna chemia, z czasem poruszyliśmy ostrzejsze tematy i wyszło że oboje marzymy o seksie w szatni po ostrym treningu.... no to co, nasza siłka była całodobowa a było już późno, więc poszliśmy zrobić trening, wyczekaliśmy, aż większość ludzi sobie pójdzie i gdy zostaliśmy już praktycznie sami to zaczęliśmy się całować na sali, jeździła mi tyłkiem w leginsach po kroczu że myślałem że oszaleje haha
Poszliśmy do damskiej szatni, no i tam już rozegrała się cała akcja
Położyłem się na ławce a ona tym spoconym dupskiem mnie dosiadła i zaczęła skakać, było nieziemsko, nie wiem kto był bardziej mokry ale soków było mnóstwo
Potem na szafkach ładowałem ją od tyłu aż do wytrysku
Cała akcja trwała max kilka minut, nikt nas nie przyłapał, ale to najbardziej ekstremalna i hot sytuacja jaką kiedykolwiek miałem![]()
Miałam podobnie,plaża ze znajomym, ale nie w krzakach,koleżanka była na czatach, pilnowała , czy ktoś nie nadchodziKrzaki przy plaży w ciągu dnia.
Ona na górzePolecam
![]()
Ekstremalny to jest pojęcie względne. Dla jednego ekstremalny będzie szybki numerek na masce samochodu gdzieś przy drodze a dla kogoś innego będzie to dziecinada.Jak tak sobie czytam ten wątek to większość ludzi nie zbliżyła się nawet do "ekstremalnego" seksu.
Ale że co? Że w takich gumowych rękawicach?
Dokładnie tak. Sam mi pokazał film i kupił rękawice.Ale że co? Że w takich gumowych rękawicach?