Czyli wychodzisz z założenia że czasami cycki trzeba przewietrzyćJa często ćwiczę naga, potem biegam, wylatuje z domu ubrana, lecę na pola, tam się rozbieram chowam ubrania. I biegam naga po drogach polnych . Kiedyś jechał gospodarz traktorem, gapi się na mnie, aż wjechał w pole
Tak jak mówisz, pipke też
Czym to jest spowodowane, że nie ma na czym oczu zawiesić?zazwyczaj nago są mężczyźni, ale niestety nie ma na czym oczu zawiesić![]()
No ciekawie by byłoNiedługo odbędą się Igrzyska Olimpijskie. Nie wiem, czy wiecie, ale w starożytności zawodnicy występowali nago. Dlatego igrzyska mogli oglądać tylko mężczyźni. Kobietę przyłapaną na oglądaniu igrzysk czekała kara śmierci. Brr... Czasy jednak się zmieniają i już (na szczęście) kara śmierci kobietom nie grozi, więc może warto byłoby przywrócić tą starożytną tradycję, że na Olimpiadzie zawodnicy i zawodniczki występują nago![]()
Zazwyczaj są to mężczyźni, powiedzmy niezadbani, zarośnięci: najgorzej, że pod pachami i na klacie, z brzuszkiem i starsi.Czym to jest spowodowane, że nie ma na czym oczu zawiesić?
Ja w saunie też siedzę nago.
Czyli wolisz, gdy facet goli pachy i klatę i gdy nie ma brzuszka? Oraz gdy nie jest starszy?powiedzmy niezadbani, zarośnięci: najgorzej, że pod pachami i na klacie, z brzuszkiem i starsi.
NieJa kiedyś jeździłem boso na hulajnodze, liczy się?![]()
Zazdroszczę, że dasz rady, mnie samo czytanie zabolałoW pewnych okolicznościach zdarzyła mi się raz jazda rowerem toples, natomiast bieganie z odsłoniętym biustem było już czymś zdecydowanie częstszym
Mam duży biust więc jest to myślę efektowne
Jakie są wasze doświadczenia w tym temacie czyli uprawiania sportu nago lub toples w przypadku kobiet?
Nie biegałabym nago/topless, bo mi za zimnoW pewnych okolicznościach zdarzyła mi się raz jazda rowerem toples, natomiast bieganie z odsłoniętym biustem było już czymś zdecydowanie częstszym
Mam duży biust więc jest to myślę efektowne
Jakie są wasze doświadczenia w tym temacie czyli uprawiania sportu nago lub toples w przypadku kobiet?
Zawsze możesz spróbować na wczasach w EgipcieNie biegałabym nago/topless, bo mi za zimno
Dlaczego?kiedyś chciałem spróbować, ale na chęciach poprzestałem
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Publiczna masturbacja i nagość | Ogłoszenia | 3 | |
C | Nagość, striptizer lub striptizerka | Fantazje erotyczne | 3 | |
P | Nagość na stronach na których nie jest dozwolona | Seks fotki i filmy | 10 | |
C | Publiczna nagość | Ogłoszenia | 41 | |
![]() |
Nagość w domu. Jak u was jest z nagością? | Porady seksualne | 50 |