Czyli wychodzisz z założenia że czasami cycki trzeba przewietrzyćJa często ćwiczę naga, potem biegam, wylatuje z domu ubrana, lecę na pola, tam się rozbieram chowam ubrania. I biegam naga po drogach polnych . Kiedyś jechał gospodarz traktorem, gapi się na mnie, aż wjechał w pole
Tak jak mówisz, pipke też
Czym to jest spowodowane, że nie ma na czym oczu zawiesić?zazwyczaj nago są mężczyźni, ale niestety nie ma na czym oczu zawiesić
No ciekawie by byłoNiedługo odbędą się Igrzyska Olimpijskie. Nie wiem, czy wiecie, ale w starożytności zawodnicy występowali nago. Dlatego igrzyska mogli oglądać tylko mężczyźni. Kobietę przyłapaną na oglądaniu igrzysk czekała kara śmierci. Brr... Czasy jednak się zmieniają i już (na szczęście) kara śmierci kobietom nie grozi, więc może warto byłoby przywrócić tą starożytną tradycję, że na Olimpiadzie zawodnicy i zawodniczki występują nago
Zazwyczaj są to mężczyźni, powiedzmy niezadbani, zarośnięci: najgorzej, że pod pachami i na klacie, z brzuszkiem i starsi.Czym to jest spowodowane, że nie ma na czym oczu zawiesić?
Ja w saunie też siedzę nago.
Czyli wolisz, gdy facet goli pachy i klatę i gdy nie ma brzuszka? Oraz gdy nie jest starszy?powiedzmy niezadbani, zarośnięci: najgorzej, że pod pachami i na klacie, z brzuszkiem i starsi.
NieJa kiedyś jeździłem boso na hulajnodze, liczy się?
Zazdroszczę, że dasz rady, mnie samo czytanie zabolałoW pewnych okolicznościach zdarzyła mi się raz jazda rowerem toples, natomiast bieganie z odsłoniętym biustem było już czymś zdecydowanie częstszym
Mam duży biust więc jest to myślę efektowne
Jakie są wasze doświadczenia w tym temacie czyli uprawiania sportu nago lub toples w przypadku kobiet?
Nie biegałabym nago/topless, bo mi za zimnoW pewnych okolicznościach zdarzyła mi się raz jazda rowerem toples, natomiast bieganie z odsłoniętym biustem było już czymś zdecydowanie częstszym
Mam duży biust więc jest to myślę efektowne
Jakie są wasze doświadczenia w tym temacie czyli uprawiania sportu nago lub toples w przypadku kobiet?
Zawsze możesz spróbować na wczasach w EgipcieNie biegałabym nago/topless, bo mi za zimno
Dlaczego?kiedyś chciałem spróbować, ale na chęciach poprzestałem