Napewno teść miał fajny widokPoślizgnęłam się w wannie.
Napewno teść miał fajny widokPoślizgnęłam się w wannie.
Bez wątpieniaNapewno teść miał fajny widok
Mówił coś późniejBez wątpienia
Już po wszystkim, kilka dni później, zaoferował pomoc w kąpieli. Miałam pęknięty obojczyk.Mówił coś później
Potraktowałam to jako żartTeż bym proponował
Akurat wtedy tylko my byliśmy w domu. Przy teściowej by się nie odważył.Zart żartem ale to mówił przy teściowej?
Albo chociaż popatrzeć.Pewnie miał ochotę pomóc
To też.Kobiety są bardzo samowystarczalne
I co dalej sie wydarzyłoPoślizgnęłam się w wannie.
Moim zdaniem warto spróbować, w końcu samo bycie nago do niczego nie zobawiazujeNie wiedziałam do jakiego działu to dodać. Padło tu, bo to trochę perwersja.
Jak myślicie? Czy to dobry pomysł rodzinny wyjazd na plażę naturystów. Chodzi o mnie, mojego męża oraz szwagra i jego dziewczyny. W zeszłym roku byliśmy sami w Chorwacji. Teraz wstępnie przy stałam na to, mam jednak wątpliwości.
Uwielbiam być w saunie nago. Trochę niezręcznie się robi jak kutas mi staje, bo jest w środku kobieta która mi wpadnie w oko i odrazu brudne myśli w głowieByłam z siostrą i jej facetem w saunie. Najbardziej to się tam stresowała moja siostra. A tak to później wspominaliśmy ze śmiechem to, że była tam totalna strefa nagości i nic się nie ukryło.
Zazwyczaj nikt tam nie patrzy na cudze genitalia, a już zwłaszcza kobiety - one, jeżeli już, to częściej się krępują niż oglądają. Zresztą, w razie czego zawsze można to wytłumaczyć fizyką - ciepło sprawia, że obiekty się powiększają, a zimno, że się kurczą. Siusiak jest tego przykładem.Trochę niezręcznie się robi jak kutas mi staje
Ja też przeważnie nie patrze na facetów genitalia, ale jak mi staje w saunie albo pod prysznicem w szatni to niezręcznie mi się robiZazwyczaj nikt tam nie patrzy na cudze genitalia, a już zwłaszcza kobiety - one, jeżeli już, to częściej się krępują niż oglądają. Zresztą, w razie czego zawsze można to wytłumaczyć fizyką - ciepło sprawia, że obiekty się powiększają, a zimno, że się kurczą. Siusiak jest tego przykładem.Ze strumieniem wody i jego wpływem w zależności od temperatury wody - to samo.
Może i iluś ludziom podczas brania prysznica w szatni staje od strumienia ciepłej wody, jednak nie widziałem tego, bo nie patrzyłem w tamtą stronę.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Fotki Nago | Seks fotki i filmy | 53 | |
L | Pierwszy raz nago | Pierwszy raz | 10 | |
I | Czy przyłapał was ktoś kiedy na masturbacji albo nago | Masturbacja | 147 | |
P | Świętokrzyskie kobiety nago | Seks fotki i filmy | 1 | |
S | Poszukiwana zgrabna dziewczyna do sprzątania mieszkania nago | Ogłoszenia | 2 |