• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Nago z rodziną

Mężczyzna

Erotoman
Nie wiedziałam do jakiego działu to dodać. Padło tu, bo to trochę perwersja.
Jak myślicie? Czy to dobry pomysł rodzinny wyjazd na plażę naturystów. Chodzi o mnie, mojego męża oraz szwagra i jego dziewczyny. W zeszłym roku byliśmy sami w Chorwacji. Teraz wstępnie przy stałam na to, mam jednak wątpliwości.
Osobiście uważam że to całkiem fajny pomysł 😉

Mężczyzna

zwykly_ja

Cichy Podglądacz
Cześć,
Piszę z dość krępującym tematem. Czy ktoś z Was w dorosłym życiu pokazywał się nago któremuś z rodziców? Np po jakichś zabiegach, operacjach lub w innych sytuacjach? Jak wtedy oni reagowali, a jak Wy? Co to były za sytuacje?

Czy to już zboczenia/perwersje?

Mężczyzna

axell74

Cichy Podglądacz
Żadne zboczenie choć w naszym kraju wiele osób może tak uważać. U mnie w domu nagość była normalną rzeczą , rodzice widywali mnie nago , a ja ich. Obecnie w naszym domu nagość też jest codziennością i dziwny wydaje mi się brak wstydu przed obcymi, a wielki wstyd przed rodziną.

Kobieta

kasiamalan

Cichy Podglądacz
Plaża nudystow-fajny pomysł fajne miejsce ale nie na wyjazd rodzinny. Z partnerem jest super ale nie cała rodzina. Jest to super miejsce na wyciszenie się i uspokojenie a na spotkanie niezbyt przynajmniej ja mam takie zdanie na ten temat

Mężczyzna

ziutek72

Cichy Podglądacz
Są rodziny które przychodzą z dziećmi i nikt z tego sensacji nie robi. Pomyślcie z kąd mają się brać nowi nudyści, w sensie młodzi, jeżeli nie poznają takich plaż. Z kuzynami jak najbardziej, ja zawsze, tylko szkoda, że poza siostrzenicą nikt z rodziny nie chodzi na normalne plaże.

Mężczyzna

Tom11

Cichy Podglądacz
Cześć,
Piszę z dość krępującym tematem. Czy ktoś z Was w dorosłym życiu pokazywał się nago któremuś z rodziców? Np po jakichś zabiegach, operacjach lub w innych sytuacjach? Jak wtedy oni reagowali, a jak Wy? Co to były za sytuacje?

Czy to już zboczenia/perwersje?
Ja tak miałem.

Mężczyzna

robhaj

Seks Praktykant
Jak ktoś ma kompleksy to czy z rodziną czy z obcymi ludźmi nie będzie się komfortowo czuł więc odradził bym ale jak to ktoś lubi to każdy może tam pójść i się opalać bez kreacji