• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Na jaki fetysz masz teraz ochotę?

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Dla mnie większą przyjemnością byłby spacer w takim ubraniu oraz zdziwienie i wyśmiewanie przez przechodniów.
Aż mi się przypomniała scena z filmu Chan Kongiem-sangiem znanym jako Jackie Chan, w której złoczyńca kazał się mu rozebrać przy samochodzie, a później w "najbardziej nieodpowiednim momencie" grupa przechodniów zobaczyła go nago.
Ale jakoś nie widać, by sprawiało mu to przyjemność. :D

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Łaskocz i opisz jak mnie unieruchamiasz i czym gilgoczesz

Łaskocz i opisz jak mnie unieruchamiasz i czym gilgoczesz
Na początku kazał bym Ci wytrzymać ta fajną zabawę jeżeli być się rzucała to usiadł bym na Ciebie tezę wzioł pod moje nogi i gilgota po brzuchu piórkiem. Gdybyś się mocno wiła to za karę na fotel nogi w rozkroku przywiązane skórzanym paskiem rączki to samo i zaczynamy lepszą zabawę. W dupkę włożył bym Ci koreczek analny w cipkę dildo a o łechtaczke oparł wibrator, wlączył bym go poczym zaczoł miesiąc cię pod pachami i kolanami. Napewno byś próbowała się bronić podskakując na fotelu co sprawiło by że dildo i korek penetrował by Twój środek 🙂. 0 litości .tylko co kilka sekund położył bym coś do tej zabawy. Co Ty na to? Pobawiła byś się tak?