Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Ale wez dodaj jakies urozmaicenie, co lubisz? czytac ksiazki? prasę kobiecą? Może żeby chociaż się splaskał po japie tą "Przyjaciółką" albo "Kobietą i Życiem"?
Chciała bym grać dziwke, aby Pan przyszedł kazał kleczec i obciągnąć do porzygu, następnie od tyłu mnie zabrał a ja na ziemi głową przy tym... na koniec w ryj aby sperma nosem wyszła. Mymm
Masturbacja, spocona kobieca skarpetka, jedna na penisie, druga przy nosie, kobieta na to patrzy, ale jest to video rozmowa. Przy okazji spełnia moje fantazje, bawiąc się szczotka do wlosów w tyłku.
Ja ostatnio takie dwa:
1. Wspólna kąpiel z koleżanką zakończoną lodem
2. Zająć się koleżanka gdy ma na sobie strój z siłowni (szorty zakrywające tylko pośladki + sportowy biustonosz)
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.