Tylko i wyłącznie.Zawsze pozostaje $$$![]()
Tylko i wyłącznie.Zawsze pozostaje $$$![]()
Może miał a teraz szuka kolejnych? Skąd wiesz iż brzydal?Wątpię, wtedy już dawno znalazłby jakieś duże cycki do ssania.
Nie napisałam, że jest brzydalem, tylko iż wątpię, że jest śliczny jak z obrazka.Może miał a teraz szuka kolejnych? Skąd wiesz iż brzydal?![]()
Jaki misterny, no proszę Cię. Nikt nie chce być obmacywany przez brzydala...
Ja jestem pięknyAle stwierdziłaś.. tak tylko mówię
![]()
Ale to nie ja szukam tylko ktoś innyJa jestem piękny![]()
No i super. Ale jest jeszcze drugi warunek, musisz być małolatemJa jestem piękny![]()
Pociągnąłem dalej odpowiedziAle to nie ja szukam tylko ktoś innyAle dzięki za info
doceniam szczerość
![]()
Czemu małolatem?No i super. Ale jest jeszcze drugi warunek, musisz być małolatem![]()
Bo taki jest wymóg szukającej w tym pościeCzemu małolatem?
Dowod mlody, bo niedawno wyrobiony... a wiem hmmmm...Bo taki jest wymóg szukającej w tym pościewięc jak masz młody dowod to super a jak nie no to cóż..
Bardziej tu chodzi o młody peselDowod mlody, bo niedawno wyrobiony... a wiem hmmmm...
No to próbuj swych sił jeśli chceszDowod mlody, bo niedawno wyrobiony... a wiem hmmmm...
Miało być, że dowód mlody ale "wiek" hmmmm już nieNo to próbuj swych sił jeśli chceszpowodzenia
No mi chodziło o wiek, ale chyba nie wyraziłem się dostatecznie jasno akuratMiało być, że dowód mlody ale "wiek" hmmmm już nie
Eeeee tam... odpadamNo mi chodziło o wiek, ale chyba nie wyraziłem się dostatecznie jasno akuratmusisz być małolat i piękny- pytanie jest co znaczy piękny, bo każdy ma inny gust, oraz co znaczy małolat dla jednych możesz mieć 30 i być małolat, a dla innych musisz mieć 18.. zależy co kto lubi 🫡
Eeeee tam... odpadam
Ale może na coś jednak mam ochotę![]()
Hmmmmmmm pieszczoty językiem dzisiaj w mej głowie... głowachna co?
To co Ty jesteś smokiem wielogłowym?Hmmmmmmm pieszczoty językiem dzisiaj w mej głowie... głowach![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Jaki filmy oglądacie podczas masturbacji? | Masturbacja | 20 | |
![]() |
Jaki powinien być facet do zabaw online? | Seks | 47 | |
![]() |
Jaki był największy... | Seks | 59 | |
J | Jaki środek na pewną erekcję? | Porady seksualne | 19 | |
R | Jaki mastrubator polecacie dla mężczyzny? | Akcesoria erotyczne | 5 |