• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Na czym chcielibyście "przyłapać" swoją/ego partnerkę/a?

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Ilość fantazji dot. przyłapania partnerki na zdradzie jest jednak porażająca.
Nie pojmuję, jak można mieć fantazje o tzw. cuckoldzie. I w ogóle chcieć "dzielić się" partnerką z kimkolwiek innym. Skąd się takie coś bierze.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Nie pojmuję, jak można mieć fantazje o tzw. cuckoldzie. I w ogóle chcieć "dzielić się" partnerką z kimkolwiek innym. Skąd się takie coś bierze.
Dokładnie. Chyba jestem już stary, bo pamiętam czasy w których jeżeli żona przyprawiała mężowi rogi to był to dla niego powód do wstydu. Chyba pora umierać 😉😂
A tak na marginesie ciekawe ilu z tych, którzy tutaj tak fantazjują o cuckoldzie podzieliłoby tymi fantazjami z kumplami w pracy🤔
Chyba tutaj najważniejsze jest poczucie anonimowości. Podobnie jest ze mną. Nigdy w życiu nie przyznałbym się znajomym, że lubię zakładać damskie ciuszki 🫢

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Podobnie jest ze mną. Nigdy w życiu nie przyznałbym się znajomym, że lubię zakładać damskie ciuszki 🫢
Jak się pracuje z bandą debili to lepiej milczeć. Kiedyś przyznałem że chciałbym być biseksualny, bo wtedy liczba potencjalnych partnerów seksualnych wzrosłaby o 100%. Zostałem wyśmiany i nazwany pedałem. Co z tego, że matematyka nie kłamie. Samo wspomnienie wystarczyło do otrzymania łatki pedała. Pewnie usłyszałbyś to samo.

Mężczyzna

Nudista

Nowicjusz
Odpowiedź jest bardzo prosta - fizjologia. W momencie, kiedy do mózgu dociera informacja o seksie własnej kobiety z innymi partnerami, uruchamia się układ współczulny, powodując że jesteśmy gotowi do ucieczki lub co zasadne w tym przypadku - walki. Poprawia to ukrwienie całego organizmu, zatem automatycznie wzmaga/wzmacnia wzwód - kojarzy nam się z większym podnieceniem. Oczywiście w realnej sytuacji bycia zdradzamym dochodzi kwestia psychiki, więc to nie działa. Ale w fantazjach, czy nawet realnym cuckoldzie, kiedy ryzyka zdrady emocjonalnej nie ma, zostaje samo podniecenie.