• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Mam ochotę rozmrozić kubeczek spermy i polewać tym usta i język mojej żonki, a później całować ją taką. Do tego co jakiś czas zanurzyć w miseczce penisa i dać go żonce do ust do oblizania.

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Zerżnąć ją na publicznym basenie jak ma na sobie strój jednoczęściowy
Super pomysł. Kiedyś wcześnie rano w hotelowym basenie miałem kąpielówki z rozporkiem na rzepy-wykorzystałem to i oparłem żonkę o brzeg, odsunąłem jej strój na bok i było bardzo przyjemnie.
Apropos strojów jednoczęściowy to takie wysoko wycięte na biodrach i wąziutkie a do tego jakby jeszcze były stringi! Mega seksowny look.

Mężczyzna

zbychu7702

Nowicjusz
My z żona kilka razy w basenie w saunie w Chochołowie, kto był ten wie. Zona nago oparta pleckami o brzeg, a ja między jej udami się delikatnie ocierałem i muskałem jej rozchyloną cipkę. Facet obok miał wzwód.