• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

SkowytMacochy

Nowicjusz
Żeby przypadkowo poznać np na zakupach jakąś mocno napalaną dziewczynę, najlepiej ubraną w totalnie aseksualnym stylu, w za dużych dresach, Jordanach na nogach i bluzie z kapturem. Ona zaczepia mnie z prośbą, żebym pomógł jej zapakować coś do samochodu, idę z nią, wrzucam co tam trzeba. Ona proponuje mi podwiezienie, okazuje się, że to w drugą stronę więc dzwoni do kogoś i mówi, że wróci trochę później, bo coś jej wyskoczyło i zejdzie jej jeszcze 2-3h. Kończy rozmowę a ja mówię, że bez przesady, aż tyle ta podwozka nie zajmie i w tym momencie ona chwyta mnie za krocze i mówi, że bardzo możliwe, że będzie musiała zadzwonić jeszcze raz, żeby przedłużyć swoje spóźnienie. Wkłada sobie moją dłoń w spodnie i naciska moimi palcami na swoją cipkę, zaczynam robić jej palcówkę, dojeżdżamy pod moje mieszkanie, wychodzimy oboje, wchodzimy do mieszkania a ona wskakuje na szafkę w przedpokoju i przyciąga mnie do siebie, oplatając mnie w pasie swoimi nogami, całujemy się, okazuje się, że pod bluza nie ma nic, każe mi zanieść się na łóżko i zerznac od tyłu... Ehhhh takie tam mi się dziś zachciało 😎

Mężczyzna

DozzerPl

Cichy Podglądacz
Żeby ktoś mi wylizał piczkę przez granatowe cieniutkie rajstopy które mam na sobie dzis, bez majtek. Potem fajnie jakby się swoją twardą pałką poocierał o nią żebym doszła i zeby zalać mi rajstopy w kroku spermą.
To jest zawsze do zrealizowania, w sumie to nie wiem o co chodzi ale zapach rajstop mnie zapala