• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Kobieta

Laura_Laurka

Cichy Podglądacz
Właśnie wróciłam do domu z dwiema porcjami spermy mojego sąsiada w cipce. Bardzo chętnie pokazałabym ją teraz narzeczonemu i poprosiła żeby wepchnął swoją pałką tę spermę z powrotem w moją szparkę. W trakcie ja bym mu opowiadała jak ten starszy sąsiad mnie posuwał i jakie zboczone rzeczy mówił. Wiem, że narzeczony długo by nie wytrzymał jakbym mu to opowiadała. :)

antol

Cichy Podglądacz
Właśnie wróciłam do domu z dwiema porcjami spermy mojego sąsiada w cipce. Bardzo chętnie pokazałabym ją teraz narzeczonemu i poprosiła żeby wepchnął swoją pałką tę spermę z powrotem w moją szparkę. W trakcie ja bym mu opowiadała jak ten starszy sąsiad mnie posuwał i jakie zboczone rzeczy mówił. Wiem, że narzeczony długo by nie wytrzymał jakbym mu to opowiadała. :)
🤩🤩🤩 skąd jesteś? :)