Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Na "hiszpana", mam olbrzymią ochotę na wielką, twardą pałkę między piersiami, która wystrzeli mi spomiędzy cycków na twarz i szyję, a ja będę wyciągała języczek żeby troszkę trafiło mi do ust.
Na "hiszpana", mam olbrzymią ochotę na wielką, twardą pałkę między piersiami, która wystrzeli mi spomiędzy cycków na twarz i szyję, a ja będę wyciągała języczek żeby troszkę trafiło mi do ust.
Mam burgundowe rajstopy na sobie. Chętnie zrobiłabym footjob komuś w nich, najlepiej tak żeby spuścił mi się na nózki, a jeszcze lepiej jakby jego dziewczyna albo żona to mogła widzieć.
Mam okres, a zawsze wtedy jestem tak napalona, ze ciężko mi sie skupić na czymkolwiek i mysle tylko o twardych pałkach. W takie dni wiecznie mi mało. Chetnie bym poczuła jedną lub dwie na raz.
Mam okres, a zawsze wtedy jestem tak napalona, ze ciężko mi sie skupić na czymkolwiek i mysle tylko o twardych pałkach. W takie dni wiecznie mi mało. Chetnie bym poczuła jedną lub dwie na raz.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.