• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Kobieta

Milf_1982

Seks Praktykant
Wybrać sobie 10 nie śpiących teraz forumowiczów i razem z moją młodą i facetem zająć się nimi. Gdzieś w miejscu nietypowym. Nieoczywistym. Na przykład w jakim dark roomie albo loży vip, gdzie ktoś się non stop kręci i podgląda. Na naszych twarzach będą maski, a całość będą mogli oglądać wszyscy na TV przy stolikach. Pod warunkiem głośnych komentarzy, które przejdzie stopniowo w podniecenie i samozadowalanie....

ME1B7HRV_t.png

Mężczyzna

Pirx

Nowicjusz
Marzy mi się dojrzała zgrabna kobieta z owłosioną cipką, która siada mi na twarzy i podczas minetki sika mi na twarz 🫠

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
Mam wielką ochotę zrobić loda, a najlepiej dwa. Obciągnąć powoli i mocno, twardymi pałkami dotykać swoich sutków a na końcu przyjąć oba wytryski na piersi, każdy na jedną pierś i zobaczyć który Pan miał więcej spermy. Rozsmarować sobie kutaskami spermę po sutkach, a jak Panowie dadzą rade to od razu to powtórzyć. :)

Bjslover

Dominujący
Mam wielką ochotę zrobić loda, a najlepiej dwa. Obciągnąć powoli i mocno, twardymi pałkami dotykać swoich sutków a na końcu przyjąć oba wytryski na piersi, każdy na jedną pierś i zobaczyć który Pan miał więcej spermy. Rozsmarować sobie kutaskami spermę po sutkach, a jak Panowie dadzą rade to od razu to powtórzyć. :)
No tutaj to nie tylko dwa a dwieście już w kolejce stoi. Dosłownie i w przenośni stoi 😁 A swoją drogą taki Blowbang byłby ciekawy. 😉

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
Zmęczona po treningu chciałabym zeby przed kąpielą kilku panów wypieściło moje spocone cycki i cipeczkę pocałunkami.