• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

Bartolini

Biegły Uwodziciel
Na długi i powolny anal z mężczyzną który miałby bardzo długiego i cienkiego kutasa. Tak, żeby mógł mi dokładnie każdy zakamarek tyłeczka wypieścić swoją pałką. Im dłuższy i cieńszy tym lepiej, bo na koniec mógłby też głębiej zostawić swoją spermę.
Na samą myśl sperma mi kapie z kutasa

Mężczyzna

Dawidi99

Cichy Podglądacz
Na długi i namiętny sex poprzedzony długą grą wstępna opartą na dotyku, pocałunkach i poznawaniu ciała kobiety. Chciałbym żeby był świadek tego wszystkiego który może dołączyć w dowolnym momencie aby kobieta miała 200% przyjemności z tego aktu. Najlepiej w miejscu gdzie nikt nie będzie zwracał uwagi na hałas, gra wstępna ma być namiętna a sex dziki i bez hamulców. Chcę znowu poczuć paznokcie które wbijają mi się w plecy i zobaczyć naprężone ciało kobiety przeżywającej długo upragniony orgazm 😍