• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Zamiast środy wolę piąteczek, bo to jest u mnie dzień bez majteczek. Mokrą cipką wtedy go kuszę i robić loda już mu nie muszę...
🥰💋
Zaś we wtorek jest humorek, lecz tygodnia to początek, trzeba czekać więc na piątek.
A piąteczek bez majteczek i to wszystko co powyżej ⬆️⬆️⬆️
Co w sobotę? Wyobraźnia już pracuje coraz chyżej :)

Sorry, natchnęło mnie przez chwilę :D

Ostatnia edycja:
Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Zaś we wtorek jest humorek, lecz tygodnia to początek, trzeba czekać więc na piątek.
A piąteczek bez majteczek i to wszystko co powyżej.
Co w sobotę? Wyobraźnia już pracuje coraz chyżej
Ja w soboty to pracuje... Z chuja, cipki rezygnuję. Jednodniowy odpoczynek robi dobrze na spoczynek, przez to lepiej się wysypiam i się trzymam w swojej normie. By być w poniedziałek w mojej super sexi formie.
😜

Kobieta

bluemalibu

Cichy Podglądacz
W sobotę, gdy pospać dłużej można trochę, odwalić można dobrą robotę, zaczynając od loda, kończyć na nim trochę szkoda więc minetka kolejna nadchodzi potem penis i dildo w cipkę wchodzi. Wtedy zabawa już się rozkręca a on do kolejnych kolejnych pozycji zachęca więc ja posłuszna i oddana jestem przychylna władzy mego Pana. Choć dominować też lubię lecz nie przesadnie i na jeźdźca przejdę się zachłannie 🫣☺️😈