• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Siedziec z jakimś miłym kolegą w dresach obaj przy tv/ necie i kiedy wyskoczy cos podniecającego na ekranie albo w rozmowie, patrzeć, jak robi mu się namiot i drży przez portki ... i mi zaraz też, i robi się dziwnie ciszej xD

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Ja mam chętkę na to, żeby ktokolwiek gorączkowo przeglądał moj FAP folder i co kilka slajdow pytał/a o wszystko, waląc sobie genitalia przy mnie

Mężczyzna

coeen

Cichy Podglądacz
Stety, niestety - chodzi za mną biwak pod gołym niebem z pieczystym nad ogniskiem i całonocnym seksem pod gwiazdami w śpiworze 😋

6a64f8ce111ded655ffaf75af742b1bca05f7f8a.gif
Patrząc na ten namiętny gif, podkręcił bym scenariusz o butelkę Carlo Rossi i Ginu truskawkowego. Zamiast śpiworu duży koc. Bardzo. Dwie poduszki, piaszczysta plaża, kupka chrustu do ogniska i te oczy które się wpatrują i bez słów mówią "Bez wstydu zrobimy co chcemy"

Mężczyzna

Nikt Ważny

Podrywacz
Patrząc na ten namiętny gif, podkręcił bym scenariusz o butelkę Carlo Rossi i Ginu truskawkowego. Zamiast śpiworu duży koc. Bardzo. Dwie poduszki, piaszczysta plaża, kupka chrustu do ogniska i te oczy które się wpatrują i bez słów mówią "Bez wstydu zrobimy co chcemy"
Ja mogę tak,z pewną kobietą

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Jak dla mnie - w sezonie jesienno-zimowym, to tylko las 😋

Mężczyzna

Patrykoowyy

Cichy Podglądacz
Na to, żeby ona usiadla mi na twarzy i żebym mógł ją pieścić ustami tak długo, aż bym doszedł bez dotykania penisa a ja zalałaby mi twarz swoimi sokami 🤭