Żeby on sobie poleżał, a ja porządnie zajęłabym się jego kutasem, aż trysnąłby mi w ustach :]
Długo, mokro, głęboko
Długo, mokro, głęboko

To może dla niektórych facetów wyda się dziwne, ale… mam ochotę na seks grupowy, ale na zasadzie takiej, że nas facetów jest np 5-pięciu i jedna laska. Mówi, że może wydać się dziwne, bo co drugi z nas chce więcej kobiet a ja pragnę uczestniczyć w tym, gdy kobieta już ma dosyć, ale jest naszą na tą noc, gdy można zrobić z niej ku*we na tą jedną niezapomnianą noc
Piękne marzeniaAle z Ciebie niegrzeczny tygrysekJa mam taką samą fantazję - że pięciu spragnionych gorących wrażeń facetów mnie szmaci, nawet, gdy już dziurki mnie bolą, to ja ich cały czas chętnie przyjmuję w sobie, bo kocham zadowalać facetów 🫦 Po nocy dziury by mi pulsowały, chodziłabym okrakiem i bolałaby mnie dupa, ale czułabym się tak bosko skurwiona, że chciałabym jeszcze...
![]()
Jak byś chciała o tym pogadać to zapraszam na privŻeby on sobie poleżał, a ja porządnie zajęłabym się jego kutasem, aż trysnąłby mi w ustach :]
Długo, mokro, głęboko![]()
Bardzo fajnie ujęte "zuchwałe pieszczoty piersi". Może sprecyzujesz bardziej co masz na myśli pisząc " zuchwałe" ?Dziś miło mi się śniłoa ostatnio jest to u mnie rzadkością.
Pewien nieznajomy mężczyzna pieścił całe moje nagie ciało. Doprowadzając moje piersi swym niespiesznym, delikatnym dotykiem do niekontrolowanej ekstazy...
Tak... Mam niepohamowaną ochotę na męskie i bardzo zuchwałe pieszczoty piersi![]()
![]()
"Zuchwałe" czyli przychodzi "zuch" facet i chwali się co to on nie potrafiBardzo fajnie ujęte "zuchwałe pieszczoty piersi". Może sprecyzujesz bardziej co masz na myśli pisząc " zuchwałe" ?![]()
A Ty jesteś "zuchwała"? Bo to działa często w obie strony"Zuchwałe" czyli przychodzi "zuch" facet i chwali się co to on nie potrafino proste
![]()
Absolutnie, w ogóle nie jestem zuchwała... Ja to nawet seksu nie uprawiam, a co dopiero takie rżnięcie żeby wióry się sypały... Kto by mi tam sypialnie sprzątał z tych trocin... A idź Pan... szkoda zachoduA Ty jesteś "zuchwała"? Bo to działa często w obie stronyJak są oba takie zuchy, często spod kołdry wydobywa się dym i sypią wióry
![]()
Takie niezuchwałe to zazwyczaj najbardziej "ruchliwe" sąAbsolutnie, w ogóle nie jestem zuchwała... Ja to nawet seksu nie uprawiam, a co dopiero takie rżnięcie żeby wióry się sypały... Kto by mi tam sypialnie sprzątał z tych trocin... A idź Pan... szkoda zachodu![]()
Wierz mi na słowo jestem tak nie zuchwała i nie ruchliwa jak plemniki impotentaTakie niezuchwałe to zazwyczaj najbardziej "ruchliwe" sąTo trzeba by Ci było zrobić przegląd kominiarski i porządnie przeczyścić komin i wywodniki, żeby się nie zapchały
![]()
Może zatem i hydraulika ze sprężyną i niech tam dobrze zakręciWierz mi na słowo jestem tak nie zuchwała i nie ruchliwa jak plemniki impotentawięc nawet kominiarz nic nie wskóra
Za dużo kombinujesz. Ty się o Panią Trycholog nie martw. Ona da sobie radę.Może zatem i hydraulika ze sprężyną i niech tam dobrze zakręci![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| A | Preferowany wiek partnera seksualnego. | Seks | 342 | |
|
|
Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia seksualnego ? | Seks | 237 | |
| M | Środki na obniżenie popędu seksualnego? | Związki | 62 | |
| L | Brak popędu seksualnego u kobiet | Porady seksualne | 19 | |
|
|
Jakie macie fantazje erotyczne w seksie grupowym? | Fantazje erotyczne | 15 |