• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Kobieta

Ta_Ola

Nowicjusz
Na zabawę moim ciałem, chciałabym by dłonie faceta mnie dotykały i były coraz "odważniejsze" w swoich poczynaniach. Gdyby były to dodatkowo zręczne i sprytne dłonie pianisty albo gitarzysty, byłabym dodatkowo usatysfakcjonowana. No facet, mógłby nie zdejmować garnituru przez cały czas tej zabawy.

Mężczyzna

haster692

Seks Praktykant
Chciałbym kiedyś wziąć udział w wydarzeniu podobnym do Folsom Street Fair, czyli uliczne targi erotyczne(?). Branie udziału w różnych aktywnościach nago na ulicy objętej wydarzeniem. Żałuję, że planując wakacje w Maspalomas nie wybrałem terminu w którym odbywało się Maspalomas Pride. Fajnie byłoby wziąć udział w nago w wydarzeniu w miejscach publicznych.
No i oczywiście World Naked Bike Ride, którego już byłem bardzo blisko, ale niestety inne wydarzenia zepsuły mi możliwość wyjazdu. :/

Mężczyzna

rajstopkilubie

Cichy Podglądacz
Na seks z jakąś rajstopiarą, chodząc dzisiaj po osiedlu, zauważyłem że na przystanku siedzi taka piękność i ma balerinki i siedząc tak ściągała z jednej stopy te buty i było widać całą stopę w rajstopach. Nakręciło mnie tak, że nie wiem.