Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Zawsze chciałam mieć taki wytrysk, bo jeszcze nie miałam - ale może Tobie się bardziej by udało mnie dopieścić na tyle rozkosznie, że bym się cała mocno trzęsła
Zawsze chciałam mieć taki wytrysk, bo jeszcze nie miałam - ale może Tobie się bardziej by udało mnie dopieścić na tyle rozkosznie, że bym się cała mocno trzęsła
Właśnie też jeszcze nie miałem okazji doprowadzić czy nawet zobaczyć takiego wytrysku a ostatnio cały czas chodzi mi po głowie postarać się tak wypieścić i wylizać jakąś kobietę żeby drżała z podniecenia
Właśnie też jeszcze nie miałem okazji doprowadzić czy nawet zobaczyć takiego wytrysku a ostatnio cały czas chodzi mi po głowie postarać się tak wypieścić i wylizać jakąś kobietę żeby drżała z podniecenia
bardzo chce spotkać się z nieznajomą kobietą, w celu oceny penisa na żywo gdzie przygląda się, dotyka i mówi co uważa, ewentualnie robi mi loda jak się jej spodoba.
Na wypieszczenie ustami, językiem i dłońmi ciała partnerki, przy jednoczesnym słuchaniu, jak swoim seksownym głosem opowiada, jak jej minął dzień. Jeśli z *jakichś* powodów musiałaby przerwać, to by dokończyła przy okazji.
Mam taką niesamowitą ochotę dać każdą swoją słodką dziurkę trzem facetom naraz, niech się we mnie długo zaspokajają i we mnie wyżywają ostrymi pchnięciami, aż zaboli, i będę jęczała seksowne ,,ała, ale mnie rozkosznie boli tygryski, zadowalajacie się we mnie do woli, bo kocham Wam dawać"
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.