• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Kobieta

Ellena

Podrywacz
Stary w delegacji, to samotnej mamie przychodzą do głowy różne pomysły i zachcianki seksualne.
Oj jak ja bym chciałą taką "Kolacje na cztery ręce", byłabym pokryta olejkiem do masażu i cztery ładne łapki dwóch przystojnych naukowców.
Zachcianka fikcyjna niczym akcja tytułowej sztuki, ale co tam pomyślę przed snem, skoro już mam samotny wieczór.

Mężczyzna

Franzol

Cichy Podglądacz
Ashley, założyłaś bardzo interesujący hot-temat! :)

Na co seksualnego mam teraz ochotę? Hm.. w sumie poranny seks rozbudził apetyt na dużo więcej, więc aktualnie mam chrapkę na mokre lizanko takie z języczkiem w cipce aż do samego orgazmu ^^

Obstawiam, że byłaby ostra jazda bez trzymanki ;)

Ashley jest 100% kobietą, gwarantuję :)
Takie lizanko to moja specjalność, zwykle trwa ok 30 minut. Jak trzeba powtórka natychmiastowa. I naprawdę się nie chwalę.
takiej sam bym się nadstawił.

Kobieta

Ta_Ola

Cichy Podglądacz
Stary w delegacji, to samotnej mamie przychodzą do głowy różne pomysły i zachcianki seksualne.
Oj jak ja bym chciałą taką "Kolacje na cztery ręce", byłabym pokryta olejkiem do masażu i cztery ładne łapki dwóch przystojnych naukowców.
Zachcianka fikcyjna niczym akcja tytułowej sztuki, ale co tam pomyślę przed snem, skoro już mam samotny wieczór.
Te laska , a który by robił za Hendla , a który za Bacha?