A co się stało z tą, która się kapała po tobie, uciekła?A mi która pomoże?
A co się stało z tą, która się kapała po tobie, uciekła?A mi która pomoże?
Co robi na tym kompie? Chyba "zjadłeś" jakieś słowo... Albo zrobiłeś inny błąd. ^^teraz moja się kompie
I to rozumiem, to jest konkret.Po prostu na seks
A finał gdzie?Po prostu na seks
Rozbudzające i konkretne xDJakoś na minetkę z konkretnym facetem 🫢 ale głupio mi że nawet taką myśl dopuszczam... (że z tym konkretnym)
No i się zastanawiam czy paręnaście włosów na wargach by przeszkadzało(wyżej nie ma)
Ojj nie kuś nie kuś, aż na samą myśl się oblizalemJakoś na minetkę z konkretnym facetem 🫢 ale głupio mi że nawet taką myśl dopuszczam... (że z tym konkretnym)
No i się zastanawiam czy paręnaście włosów na wargach by przeszkadzało(wyżej nie ma)
Jakbym się nie bał przez me wrażliwe gardło, to by mnie jakoś tam podniecało a tak cóż, minetka mi nie leży, nie dorosłem do niej jeszcze najwidoczniej.Jakoś na minetkę z konkretnym facetem 🫢 ale głupio mi że nawet taką myśl dopuszczam... (że z tym konkretnym)
Nieprzeszkadzalo by wcale. Najważniejsze byś się odprężyła i oddała się rozkoszy lizanej cipkiJakoś na minetkę z konkretnym facetem 🫢 ale głupio mi że nawet taką myśl dopuszczam... (że z tym konkretnym)
Ale to się dobrze składa, bo ona do loda jeszcze też nie.Jakbym się nie bał przez me wrażliwe gardło, to by mnie jakoś tam podniecało a tak cóż, minetka mi nie leży, nie dorosłem do niej jeszcze najwidoczniej.
I jak tam spotkanieDziś bym chciała mu zanurkować pod biurkiem gdy będzie na spotkaniu online.
Też chciałbym zanurkować pod biurkiem jakiejś seksownej szefowejAle to się dobrze składa, bo ona do loda jeszcze też nie.
Dziś bym chciała mu zanurkować pod biurkiem gdy będzie na spotkaniu online.
Byle w zęby nie wchodziłoJakoś na minetkę z konkretnym facetem 🫢 ale głupio mi że nawet taką myśl dopuszczam... (że z tym konkretnym)
A ja właśnie rozpakowałem nową zabawkę, i już myślę jak po prysznicu się nadzieję,![]()
Super fotki 🫵
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Preferowany wiek partnera seksualnego. | Seks | 261 | |
![]() |
Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia seksualnego ? | Seks | 198 | |
M | Środki na obniżenie popędu seksualnego? | Związki | 55 | |
L | Brak popędu seksualnego u kobiet | Porady seksualne | 19 | |
J | Jakie macie fantazje Bi? | Fantazje erotyczne | 29 |